Psihologue:
Premorenost donosi prazninu u snovima....Verujesh li u dolazak u tudje snove?
Ovo chime se ja bavim a naravno tiche se sna mozda je malo komplikovano objasniti
ali u sushtini veoma zanimljivo jer je teshko objasniti:
1.Sklapao sam strofe u snu i pisao ih danju (o.k. moguche)
2.Upoznavao ljude u snu nepoznate ( kako kad ih neznam u stvarnosti?)
3, Svaki san bi trebao imati chuvara
4. Biti treche lice u sopstvenom snu
5. Prikazati se nekom drugom u snu?
Itd itd....
Cao maji,zeleni,opet si postao nevidljiv

smrc

Moji snovi nisu prazni,ne nikako,nabijeni su emocijama,jakim bojama,ali ih se u poslednje vreme ne secam.To nesto znaci.Uvek sam se secala snova i retko kad mi de desavalo da mi se san izbrise,ali od skoro,otvorim oci i secanje nestane kao rukom odneseno.
Sto se tice ovih pitanja koje si postavio,meni se desavalo da crtam,kreiram,cak sam i modnu reviju imala.Jedino cega se secam je da su kreacije bile genijalne,ali sam ih slabo upamtila.Desavalo mi se nekad da upoznam nekog ko mi je bio u snovima ili koji jako lici na nekoga koga sam u snovima srela.........
Posto se sadasnjih snova ne secam,evo jednog koji je ostavio veliki utisak na mene:
Nalazim se na groblju.Nije bio mrak,hahahha tu ne idem po mraku cak ni u snovima:shock:,
sedim kraj nepoznatog groba,gledam u plocu i pitam se sta ja ovde trazim

Odjednom nailazi moja baka koja inace nije ziva - svesna sam toga i u snu,ali se nje nikada ne plasim.;-)
Obratila mi se recima:Boze ....... ana sta radis tu dete,to nije mesto za tebe,uze me za ruku i odvede ..... Znam da ljudi obicno kazu da nije dobro kad te preminuo covek odvede,ali eto,meni se baka prikazuje u snovima kao osoba koja mi pomaze - moj andjeo cuvar;-)