Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bie:
ja se nekad mnogo uplash sama sebe jer sanjam mnogo krvi,nasilja i mnogo bola...

Nasilje u snovima? Imam ih na tone u snu a mislim da je to neretka pojava za ostale...
Prilikom bombardovanja svaki je san u toku dana bio prozivljeno veche...
Nasilje u snu i krv mi je opozit na stvarnost...Krv je sreca a nasilje dobra vest...

Psihologue:
Nasilje u snovima? Imam ih na tone u snu a mislim da je to neretka pojava za ostale...
Prilikom bombardovanja svaki je san u toku dana bio prozivljeno veche...
Nasilje u snu i krv mi je opozit na stvarnost...Krv je sreca a nasilje dobra vest...

uh uh...
konkretno misljenje...
nije to bas to

Proto:
Ono sto je dobro kod tebe je sto uvek mogu racunati na tvoju diskreciju.

Nema potrebe za P.P. poshto su snovi samo tvoji i nije sramota iskazivati ih.Josh malo pa chu i ja prikazati neke moje josh chudnije snove a tek predvidjanja...Ima sve da se pushi od
pogadjanja...bar mislim da cu neshto pogoditi...

Psihologue:
Veliki shtrump ali ajdemo Esperanca o tvom poslednjem snu...

uh,moram nesto da ti priznam,u poslednje vreme sanjam,ali mi se sve izbrise cim otvorim oci:roll: Nekad sam se sasvim jasno secala svega cega sam sanjala do najsitnijih detalja,ali sada...ne znam sta se desava:? sta da ti kazem,valjda sam hronicno premorena ili je nesto drugo u pitanju:D

esperanca137:
uh,moram nesto da ti priznam,u poslednje vreme sanjam,ali mi se sve izbrise cim otvorim oci:roll: Nekad sam se sasvim jasno secala svega cega sam sanjala do najsitnijih detalja,ali sada...ne znam sta se desava:? sta da ti kazem,valjda sam hronicno premorena ili je nesto drugo u pitanju:D

Premorenost donosi prazninu u snovima....Verujesh li u dolazak u tudje snove?
Ovo chime se ja bavim a naravno tiche se sna mozda je malo komplikovano objasniti
ali u sushtini veoma zanimljivo jer je teshko objasniti:
1.Sklapao sam strofe u snu i pisao ih danju (o.k. moguche)
2.Upoznavao ljude u snu nepoznate ( kako kad ih neznam u stvarnosti?)
3, Svaki san bi trebao imati chuvara
4. Biti treche lice u sopstvenom snu
5. Prikazati se nekom drugom u snu?
Itd itd....

ja cesto sanjam tresnje..crvene i kako ih berem sa drveta,nekad ih jedem nekad samo mirisem.
pada mi na pamet da to znaci nesto bludno ali nisam sigurna...cini mi se da sam tako cula.ne znam da li je to vezano za cinjenicu da su tresnje moje omiljeno voce.a sanjam ih nevezano za to da li sam ih videla ili ne.

i jos...po nekad sanjam da letim..po Frojdu koliko se secam to znaci nedostatak i ceznja za seksom....ne znam kako drugi to tumace ali ja tako sanjam.

mada nije da me bas nesto i interesuje...samo eto cisto da kazem sta sanjam.

poz

Ja veoma cesto sanjam da se davim u vodi...da me neko potapa, i da nemam vazduha.

a u stvarnom zivotu ja obozavam vodu i more, obozavam da plivam i nemam nikakav strah prema vodi.

sta to znaci?

ODGOVOR ZA MINNU(t)

Ne kazesh nam da li uspevaju da te udave ili ne...Potapanje u vodi moze znachiti tvoj status u drushtvu.Misli se na dogadjanja u tvom privatnom zivotu .Mozda svadje koje su se okonchale a ti
u njih unela dosta emocija.Verovatno si ih manifestovala u snu...
Zakljucak je temparement....(tvoj jak temperament).
Moj savet za tebe:-Pokushaj da se opustish kada to sanjash i shvati u snu da se nekom drugom to deshava,istrazi pozadinu....

ODGOVOR ZA VRAGOLASTU (amfibiju)

Ne kazesh nam ceo tok sna...U kontekstu tvojih rechi sve se moze gledati na nachin Frojda.Treshnje
ili bilo koje voche moze znachiti (ali ne mora) popushtanje inteziteta seksualnog zivota....

Psihologue:
Premorenost donosi prazninu u snovima....Verujesh li u dolazak u tudje snove?
Ovo chime se ja bavim a naravno tiche se sna mozda je malo komplikovano objasniti
ali u sushtini veoma zanimljivo jer je teshko objasniti:
1.Sklapao sam strofe u snu i pisao ih danju (o.k. moguche)
2.Upoznavao ljude u snu nepoznate ( kako kad ih neznam u stvarnosti?)
3, Svaki san bi trebao imati chuvara
4. Biti treche lice u sopstvenom snu
5. Prikazati se nekom drugom u snu?
Itd itd....

Cao maji,zeleni,opet si postao nevidljiv:roll:smrc:lol::lol::lol::lol:
Moji snovi nisu prazni,ne nikako,nabijeni su emocijama,jakim bojama,ali ih se u poslednje vreme ne secam.To nesto znaci.Uvek sam se secala snova i retko kad mi de desavalo da mi se san izbrise,ali od skoro,otvorim oci i secanje nestane kao rukom odneseno.
Sto se tice ovih pitanja koje si postavio,meni se desavalo da crtam,kreiram,cak sam i modnu reviju imala.Jedino cega se secam je da su kreacije bile genijalne,ali sam ih slabo upamtila.Desavalo mi se nekad da upoznam nekog ko mi je bio u snovima ili koji jako lici na nekoga koga sam u snovima srela.........
Posto se sadasnjih snova ne secam,evo jednog koji je ostavio veliki utisak na mene:
Nalazim se na groblju.Nije bio mrak,hahahha tu ne idem po mraku cak ni u snovima:shock:,
sedim kraj nepoznatog groba,gledam u plocu i pitam se sta ja ovde trazim:roll:
Odjednom nailazi moja baka koja inace nije ziva - svesna sam toga i u snu,ali se nje nikada ne plasim.;-)
Obratila mi se recima:Boze ....... ana sta radis tu dete,to nije mesto za tebe,uze me za ruku i odvede ..... Znam da ljudi obicno kazu da nije dobro kad te preminuo covek odvede,ali eto,meni se baka prikazuje u snovima kao osoba koja mi pomaze - moj andjeo cuvar;-)

Psihologue:
15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:

Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
Mislim da je sve to ipak stvar psihe...Npr ja sam iz eto razloga zabave kupila jedan sanovnik i uvek kad bi nesto sanjala gledala da vidim kakvo znacenje ima...Onda sam opteretila sebe dal je nesto srecno ili nesrecno pa pocela stvarno da sanjam simbole koji su opisani u knjizi...

Ovde mali zeleni, nevidljivi, nevidim ni ja samog sebe, a ni vas.
Molim za pomoc.
Prilikom podesavanja avatara nesto je ubrljalo DRUGO LICE ORDINACIJE, pa su sa ekrana nestali
svi avatari i smajlovi. Nemamo ni mogucnosti za citiranje predhodnika...
Predpostavljam da je iskljuchena neka opcija u podeshavanjima...
Moze li se to popraviti?

hajde da vidimo kako da ti pomognemo:lol: nego mora da ti naplatim ove usluge :lol: :lol: :lol:
jer cica ili doktorka:lol:
Udji na Podešavanja & Opcije :Izmeni opcije, Izmeni avatara

u Izmeni opcije idi skroz do kraja i kad dodjes do Razne opcije videces ovo:
Interfejs editora porukaKada šaljete poruke u forume ili drugim članovima, postoje tri tipa interfejsa koji su Vam na raspolagalju. Najjednostavniji od njih je jednostavan kvadrat za tekst, dok je poslednji kompletan WYSIWYG editor, koji Vam omogućava da formatirate tekst po želji i da rezultate vidite odmah.

U zavisnosti od mogućnosti Vašeg pretraživača, možda nećete biti u mogućnosti da koristite sve ove opcije. Ako iskusite probleme pri slanju poruka, pokušajte sa promenom tipa interfejsa. Osnovni editor - Jednostavan tekst kvadrat Standardni editor - Dodatne kontrole za formatiranje,imas 3 opcije,ja ti predlazem da stavis ovu i tako ces vratiti smajlije Poboljšani interfejs - Puno WYSIWYG uređivanje Interfejs editora poruka

a za ovo drugo nisam sigurna kako si izbrisao,ali probaj da stikliras sve ovo na Opcije prikaza teme,mada tu su smo opcije da vidis slike i avatare.
Kontaktiraj nekog od admina,pa ce ti oni pomoci oko ovih drugih stvari koje ja ne znam;)
poz:p

PRVO LICE ORDINACIJE
ODGOVOR ARIELI:
Tumachenje snova zaista moze doci u pitanje ako se opteretish knjigama o njima.Sopstveno
tumachenje je najbolje ili definisanje tokom samog sna.Najpre mislim na odgovore koji su tu negde u
nama u toku sna , a koji nisu tako skriveni kako svi mi mislimo...

PRVO LICE ORDINACIJE ili osoba c-e:
ODGOVOR ESPERANCI:

Istrazi dokle mozesh da idesh sa osobama u snu koji nisu zivi...Nezaboravi da svi mi imamo dobru i
loshu stranu tokom tog sna,ali samo tada kad nam u san dolazi pokojna osoba...Pitanje je da li smo tada u paraleli...Uvek govorim da se u snu moze sve raditi i svashta doznati,pitanje je samo sa
kojeg stanovishta to zelimo da posmatramo...

Back