fenix2710
Primećen član
- Poruka
- 667
Trefilo me nes' drugo..mozda je trefish-vidish za sedam dana...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trefilo me nes' drugo..mozda je trefish-vidish za sedam dana...![]()
Pitanje glasi: Da li je moguce u snu sanjati osobe koje ne poznajesh a kasnije ih upoznash?
Objasnjenje mi nije uverljivo, al ne zato sto je konfuzno. Mozes ti neprimecujuci da prodjes pored nekog u samoposluzi, ali odkud tvoje nesvesno zna da ces bas s tom osobom da se upoznas?
Protumacite mi! :
Inače sad već davno sam sanjao, kao neko mi u dvorištu ubacio maleno džakče koje se koprca...Uzimam džakčić u ruke i odvezujem,osećam da je nešto živo u njemu i da pokušava da izađe...Otvaram,kad vidim iskasapljenog belog goluba kome su odsečena oba krila,obe noge...I tu je kraj sna...
Sanjao sam da sa iznajmio neku bednu sobu zbog studija u nekoj kao supi i gazda kaze imas tu i kompjuter,kao star je ali moze da se koristi,ja pridjem kompu koji bas licio na onaj Atari iz sredine ili kraja osamdesetih uzmem onaj mis u ruku ono bio tako ljigav i topio se kao sapun,malo sam ga povukao i otkinuo se od kabla kojim je povezan s kompom...
Sanjao sam vrlo čudno,dosta podataka i brojeva ima u ovom mom snu:
Kao stavio ja slušalice veće za slušanje glazbe,seo na krevet i krenuo da čitam enciklopediju koju mi je inače stric poklonio kad sam bio klinac,a knjiga pisana '65 i ovako je u realnosti dugo nisam uzimao u ruke.Obrćem stranice i nalećem u delu Muzika na nekog hrvatskog (zašto baš hrvatskog?) pevača (koji uopšte nikad u realnosti nije ni postojao) i krećem da čitam o njemu i kažem e njega je moj ćale voleo da sluša kao mladić.U knjizi je delovao kao čovek srednjih godina ali nije pisalo da je umro.Ukucam ja u googleu na mom mobilnom njegovo ime i prezime i izbacuje mi datum 1901-1962 (i zašto baš te godine?) u tom trenutku u sobu uspaničeni ulaze moji i zovu me da vidim šta se desilo.Ja pogledam kroz prozor i u komšijinom dvorištu gomila razbacanih stvari koje se puše i odmah sam znao da je od groma sve izletelo sa svog ležište.Odem kod nas u kuhinju i vidim da je televizor pao,ekran mu razbijen,ona tabla sa osiguračima sa sve malterom izbačena iz zida i sve to od groma...
Protumačite mi...Vrlo neobično...
Objasnjenje mi nije uverljivo, al ne zato sto je konfuzno. Mozes ti neprimecujuci da prodjes pored nekog u samoposluzi, ali odkud tvoje nesvesno zna da ces bas s tom osobom da se upoznas?
Sad, teško je reći šta znači san iz gore navedenih razloga, no kod mene su praskovi i gromovi u snu uvek bili na neki način..upozoravajući. Isto važi i za lucidne snove/astralnu projekciju.
Što se mene tiče munje i gromovi su saznanja koja te pogađaju baš kao da te je grom pogodio...
15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:
Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
Nekoliko stvari mi pada na pamet. Zapamti obavezno sta ti je pricao. A ako nisi zapamtio opet moguce da je to pokazatelj da to nije ni bitno.