ajde ak o mozete malo vise o inkubima zanimljivi su mi

na koji nacin oni posecuju, na koji nacin biraju zrtve, zbog cega to rade? vec sam pisala na jednoj drugoj temi da sam cesto u tinejdzerskom periodu imala onaj osecaj gusenja i kao neke tezine na grudima. tada su mi stariji govorili da me jasu vestice

mnogo kasnije sam naisla na pojam inkuba pa mi se nekako ideja da me posecivao inkub vise svidja
mada naravno postoji veoma logicno objasnjenje za ovu pojavu koja se zove paraliza sna. volela bih da cujem od tumaca snova kako tumace ove snove..i jedan san nije bas vezan za to ali cini mi se da su povezani....sanjam kako sam se probudila u svom krevetu i lezim okrenuta ka prozoru. i osecam necije prisustvo u sobi (inace imala sam tako neke tripove i kad sam bila budna, mnogo horor filmova

) okrecem se polako i vidim neku crnu figuru kako mi stoji pored kreveta. i krene jak osecaj strah, podizem glavu i neki zvuk, sustanje pocne da se pojacava, kako ja dizem glavu taj zvuk je sve jaci, i taman da vidim glavu tog stvora, coveka, probudim se. sustanje naglo prestaje a ja lezim tacno onako kako sam lezala na pocetku sna. identicno budjenje kao na pocetku sna, okrenuta prema prozoru, polozaj tela isti. trebalo mi je bar pola sata da skupim hrabrosti da se okrenem