27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Ja kradem? Ja rasprodajem? Dakle, idi leči se...
ovo je vec ozbiljno. distanciras se od vlade i rezima, ccc,cccc,cccccc...
je li se to primecuju pukotine u proeu i prousa bloku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cim drndas patrijote tj opoziciju sam se deklarises.
nemo da se cudis, nemo sutra da bude nisam bio za rezim, nisam ja kriv nego mirko pajser, mald sam da idem u zatvor...itd itt
osim toga dosta pises, zna se koje ko i ko je kakav, bar kakvim se predstavlja
ovo je vec ozbiljno. distanciras se od vlade i rezima, ccc,cccc,cccccc...
je li se to primecuju pukotine u proeu i prousa bloku
tesko je uciti staro kuce novim trikovima, ako si cedina, kao sto napisa, ti si obuceni politicki agitatori extremista i verovatno nizi podoficir partijski
ja bas nemam zelju niti ocekujem da se dobrovoljno preobratis doklegod ti dobro ide,
budi to sto jesi, dovoljno je
Dakle na moju molbu možeš da odgovoriš ovako,Šešelj i Milošević su super ljudi i dobri političari jer su za Srbiju uradili to,to,to i to, dakle nabrojiš šta bi to moglo da bude pa da polemišemo a te tvoje Markove konake ostavi za tv nastup
Nema od toga ništa, znaš i sama.... Svi junaci nikom ponikoše. Očekuj sad odgovore tipa "Vi ******, narkomani i lopovi ste najgori i žuti ste i...." Ali razuma i argumentacije neće biti. NEdovoljno je mentalnog kapaciteta i časti za tako nešto.
Joj a ja taman htela da vidim da li se išta izmenilo za 18 godina,pih
Nema od toga ništa, znaš i sama.... Svi junaci nikom ponikoše. Očekuj sad odgovore tipa "Vi ******, narkomani i lopovi ste najgori i žuti ste i...." Ali razuma i argumentacije neće biti. NEdovoljno je mentalnog kapaciteta i časti za tako nešto.