Tuđmanov Veliki Srbin

Ja kradem? Ja rasprodajem? Dakle, idi leči se...

Zaista ne vidim nista dobro u tvom "pokusaju edukacije" "suprotnog tabora", mozes samo upasti u depresiju, jer kao sto si dobro primetio, glupost je beskonacna i sto je veca, ljudi su vise ubedjeni u svoje tupave stavove... i na kraju, glupost pobedjuje ako vec nije pobedila...kroz razna populisticka sredstva ispiranja i ono malo sivih celija koje im je Bog podario rodjenjem... :bye:

cim drndas patrijote tj opoziciju sam se deklarises.

nemo da se cudis, nemo sutra da bude nisam bio za rezim, nisam ja kriv nego mirko pajser, mald sam da idem u zatvor...itd itt

osim toga dosta pises, zna se koje ko i ko je kakav, bar kakvim se predstavlja

ovo je vec ozbiljno. distanciras se od vlade i rezima, ccc,cccc,cccccc...

je li se to primecuju pukotine u proeu i prousa bloku

Ne deklarišem se ja ovako ili onako.... Moja politička orijentacija je jasna. Glasao sam za DS, jer mi je to bila najbolja opcija, jer sam, kao i ostali na izborima, glasao PROTV jedne od opcija.

Dakle, ja ne drndam patriote, već i demokrate, i drndaću uvek one koji rade protiv interesa Srbije. Sramota me je gde živim i šta su mi napravili od države razni kurtoni na vlasti, ali mi je jasno šta ovoj državi treba, a šta ne. Treba joj vođa koji će da radi na ujedinjenju Srba svih orijentacija i treba joj očuvanje i spašavanje nacionalnog interesa.

tesko je uciti staro kuce novim trikovima, ako si cedina, kao sto napisa, ti si obuceni politicki agitatori extremista i verovatno nizi podoficir partijski

ja bas nemam zelju niti ocekujem da se dobrovoljno preobratis doklegod ti dobro ide,

budi to sto jesi, dovoljno je

Ako razumeš srpski ja sam te pitala šta su to tako dobro za Srbiju uradili Šešelj i Milošević pošto ovo šta pišeš veze nema sa onim što sam te zamolila da mi odgovoriš.:sanke:

Dakle na moju molbu možeš da odgovoriš ovako,Šešelj i Milošević su super ljudi i dobri političari jer su za Srbiju uradili to,to,to i to, dakle nabrojiš šta bi to moglo da bude pa da polemišemo a te tvoje Markove konake ostavi za tv nastup

Dakle na moju molbu možeš da odgovoriš ovako,Šešelj i Milošević su super ljudi i dobri političari jer su za Srbiju uradili to,to,to i to, dakle nabrojiš šta bi to moglo da bude pa da polemišemo a te tvoje Markove konake ostavi za tv nastup

Nema od toga ništa, znaš i sama.... Svi junaci nikom ponikoše. Očekuj sad odgovore tipa "Vi ******, narkomani i lopovi ste najgori i žuti ste i...." Ali razuma i argumentacije neće biti. NEdovoljno je mentalnog kapaciteta i časti za tako nešto.

Nema od toga ništa, znaš i sama.... Svi junaci nikom ponikoše. Očekuj sad odgovore tipa "Vi ******, narkomani i lopovi ste najgori i žuti ste i...." Ali razuma i argumentacije neće biti. NEdovoljno je mentalnog kapaciteta i časti za tako nešto.

sam pao, sam se ubio

vidis da znas kad hoces, nije tesko biti (f)in

mani se razuma i argumentacije, sad si se setio, da ste to VI pokazali prvog dana polse 5/10 onda ok, ovako sad kad kola idu nizbrdo trazite razumecanje i sazaljenje, da se krckate u opoziciji jedno 20tak godina ili duze, da se manete gazda solane i gazda amer i gb ambasadora, pa mozda ni onda ne zasluzujete razumevanje

eto vam socijalisti pa se razumevajte koliko vam volja, njih ste silom oborili ne tako davno, sad se lizete,

mislim....stvarno...

Ovo je tačno. Ne postoji mentalni kapacitet čak ni za sagledavanje situacije, a ne za neko delanje. u Srbiji se nacionalizam svodi na pljuvanje onih koji umeju nešto da urade i koji imaju hrabrosti da se suoče sa problemima.

Neću da ulazim u prepirku ko je i šta je. I je tebe ne nazivam pogrdnim imenima.

Mislim da to što sam napisao stoji. To je moje mišljenje i slažem se s ovim. Da bi se problem rešio, mora prvo da se vidi gde je. A kod nas je najbitnije pljuvati neistomišljenika i zato nema sloge i nema napredka

posto ti sala sa nikom smeta, izvini

ako nisi primetio tvoj istomisljenik se ovde bas iskazao pljuvanjem, i to u vise postova, cak mu je i sama tema pa i naslov izrazito provokativan, na donjoj granici ukusa i kulture

Back