Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Ti Dale piccko cuti, gori si od Ben Adema...nemoj da kvaris party time
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E sad bih ti svasta rekla ali cu se iskontrolisati jer ne zelim da se spustam na tvoj nivo!!!!!!!!!!E Jelena, napisi nesto malo vulgarnije znamo da mozes...
Ajde sam psuj malo, sta se tripujete da ste pametni jbt, pustite malo jezik na otavu.
Evo vidite kako ja to radim: "Dale piccko sto ne ebbes Jelenu kad se tako lepo slazete. Sta tri godine i nije neka razlika" ajde sad vi!!!![]()
Ti definitivno imas neki problem u glavi!!!!!!!jelena ostaje jelena...pa opsuj bar meni mater molim te, posle mogu na miru da odem odavde! Psuj Jelenice plizzzzzzzzzzzzzzzz
E sad bih ti svasta rekla ali cu se iskontrolisati jer ne zelim da se spustam na tvoj nivo!!!!!!!!!!

pa dobro uhvati ga teranje jbg...filozofija je cudo...![]()

E pa ocigledno je da si se zajebao!Pa sto si takva jbt, bio sam siguran da cu te isprovocirati.
Zene...
jbg...radite sta hocete mnogo me briga...
Ne mogu a da ne prokomentarisem ovaj idiotizam!Ej ti liku sa Vozdovca vidis li da si dzabe otvorio temu. Ovde niko ne razume mlade i njihovu potrebu za hooliganizam, jbg kad zivimu u picckastoj drzavi u kojoj se izgubio sistem vrednosti. Ti samo nastavi da se tripujes ovako kao JA, zelim ti sve najbolje MI znamo sto zivimo. Meni je svaki dan pojedinacno zanimljiviji i ispunjeni nego njihovih mesec dana. uzivaj brate![]()
Cekaj sto si postavio temu ako planiras da svakog ko ne misli kao ti oteras u picku materinu ili izmlatis u slucaju da saznas gde zivi???????Pa pazi mentoli dodju na temu i kurce se a nikad se nisu tukli niti videli tucu a pricaju neke price tu i loze se...nemam ja nista protiv njih neka iznesu sta misle , ali da mi se kurce ko ona ***** ben_adam ponavljam da je pic.a e to ne moze...
E ovako u svakoj skoli ima nasilja i ja sam redovan ucesnik uz to i navijac ... ae dajte neko misljenje o tom nasilju i dali mislite da nas prestrogo kaznjavaju u skoli a i zakon??