Tuce i navijanje po skolama??? sta mislite o tome i dali se preztrogo to kaznjava ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Jelena, napisi nesto malo vulgarnije znamo da mozes...:)
Ajde sam psuj malo, sta se tripujete da ste pametni jbt, pustite malo jezik na otavu.
Evo vidite kako ja to radim: "Dale piccko sto ne ebbes Jelenu kad se tako lepo slazete. Sta tri godine i nije neka razlika" ajde sad vi!!! :D
E sad bih ti svasta rekla ali cu se iskontrolisati jer ne zelim da se spustam na tvoj nivo!!!!!!!!!!

Ej ti liku sa Vozdovca vidis li da si dzabe otvorio temu. Ovde niko ne razume mlade i njihovu potrebu za hooliganizam, jbg kad zivimu u picckastoj drzavi u kojoj se izgubio sistem vrednosti. Ti samo nastavi da se tripujes ovako kao JA, zelim ti sve najbolje MI znamo sto zivimo. Meni je svaki dan pojedinacno zanimljiviji i ispunjeni nego njihovih mesec dana. uzivaj brate :)

Ej ti liku sa Vozdovca vidis li da si dzabe otvorio temu. Ovde niko ne razume mlade i njihovu potrebu za hooliganizam, jbg kad zivimu u picckastoj drzavi u kojoj se izgubio sistem vrednosti. Ti samo nastavi da se tripujes ovako kao JA, zelim ti sve najbolje MI znamo sto zivimo. Meni je svaki dan pojedinacno zanimljiviji i ispunjeni nego njihovih mesec dana. uzivaj brate :)
Ne mogu a da ne prokomentarisem ovaj idiotizam!
Zasto imas potrebu za hooliganizmom??????Zato sto imas poremecen sistem vrednosti!I upravo zbog takvih kao sto si ti nam je drzava takva kakva je!Alo bre o cemu ti pricas?Ti mislis da mozes najopustenije da izmlatis nekog i da resis problem!I ti smatras da je tvoj zivot ispunjen?Toliko je ispunjen da ces ga sa ovakvim razmisljanjem i zavrsiti pre vremena!

Pa pazi mentoli dodju na temu i kurce se a nikad se nisu tukli niti videli tucu a pricaju neke price tu i loze se...nemam ja nista protiv njih neka iznesu sta misle , ali da mi se kurce ko ona ***** ben_adam ponavljam da je pic.a e to ne moze...
Cekaj sto si postavio temu ako planiras da svakog ko ne misli kao ti oteras u picku materinu ili izmlatis u slucaju da saznas gde zivi???????
Pa valjda svako ima pravo na svoje misljenje i slobodu govora?????

E ovako u svakoj skoli ima nasilja i ja sam redovan ucesnik uz to i navijac ... ae dajte neko misljenje o tom nasilju i dali mislite da nas prestrogo kaznjavaju u skoli a i zakon??

tema je i otvorena kako bi svako izneo svoje mishljenje........to shto se vama hooliganima (kako se sami nazivate) ne dopada shto drugi zrelije razmishljaju to je vetj vash problem:evil::evil::evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back