- Poruka
- 267
nema niko muda za utoku..a sto je jos bitnije NEMA NIKO UTOKU!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi koji se ne tucete sada , kada vas za 2 3 godine neko napadne na ulici sta cete da radite??? Da ga molite da vas ne bije ? Ili ce te lepo da ga odvalite od batina...
Utoke nose samo pickice! Sta faca si ako imas utoku.nema niko muda za utoku..a sto je jos bitnije NEMA NIKO UTOKU!!!
Utoke nose samo pickice! Sta faca si ako imas utoku.
Noz je zakon
Noz je covekov najbolji DRUG!
i ja UTOKAMA!
nozevi su COOl, pola smene nosi nozeve![]()

Ne ti si picckica najobicnija...i zbog takvih ko vi ljudi ostaju u bolnici po tri meseca...zato sto ****** bodu..![]()

Pazi danas ima retkih tuca 1 na 1...sve se resava grupno sa stanglama i ciglama to i moze da prodje ali noz to ne ...
Imam pravo da iskazem svoje misljenje!!!!!!A jbt Jelena,koji je tebi djavo?Sta se ti mesas nesto?
Ti definitivno imas neki problem!mACKICE HVALA TI sto me branis;-)
Ovde izgleda svi jedva cekaju da neko napravi neku pravopisnu gresku,da odmah uskoce da ga prepravljaju.......
~A ja volim kad se neko bije,volim da gledam tuce,pa sta i ako su drugovi iz odelenja.....bas me briga,nek se oni biju,jos bolje,onda nemamo casove,razredna se dere na njih,mene sve to zabavlja..........
Hvala ti!:-)branitju te.....;-)
"Kad te neko napadne"!Lepo si rekao!Ali koliko sam ja ukapirala ti se bijes i kad te niko ne napadne,ispravi me ako gresim......Vi koji se ne tucete sada , kada vas za 2 3 godine neko napadne na ulici sta cete da radite??? Da ga molite da vas ne bije ? Ili ce te lepo da ga odvalite od batina...
Slazem se!ovo je stvarno bolesno![]()
Da znas da si u pravu!Znachi proseravanja na ovoj temi kol'ko ti dusha 'otje...![]()