Tuce i navijanje po skolama??? sta mislite o tome i dali se preztrogo to kaznjava ??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi koji se ne tucete sada , kada vas za 2 3 godine neko napadne na ulici sta cete da radite??? Da ga molite da vas ne bije ? Ili ce te lepo da ga odvalite od batina...

Za to sluze box klubovi..uclanis se..dobijas batine swaki dan celicis se, ucis da se bijes, gruvas se i to sa ljudima koji su tu da se peglaju..tako se mnoogo bolje uci peglanje a ne stradaju neduzni..a kad te napadne neko za dve-tri god..bice mu zao sto te napao ;)

mACKICE HVALA TI sto me branis;-)
Ovde izgleda svi jedva cekaju da neko napravi neku pravopisnu gresku,da odmah uskoce da ga prepravljaju.......
~A ja volim kad se neko bije,volim da gledam tuce,pa sta i ako su drugovi iz odelenja.....bas me briga,nek se oni biju,jos bolje,onda nemamo casove,razredna se dere na njih,mene sve to zabavlja..........
Ti definitivno imas neki problem!

Vi koji se ne tucete sada , kada vas za 2 3 godine neko napadne na ulici sta cete da radite??? Da ga molite da vas ne bije ? Ili ce te lepo da ga odvalite od batina...
"Kad te neko napadne"!Lepo si rekao!Ali koliko sam ja ukapirala ti se bijes i kad te niko ne napadne,ispravi me ako gresim......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back