- Poruka
- 239.187
Bio je sad i taj neki dan zastave, mada ne znam baš čemu je to služilo. Dobro, bar nije bilo tuče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У скупштини за чишћење пода и столица.Bio je sad i taj neki dan zastave, mada ne znam baš čemu je to služilo. Dobro, bar nije bilo tuče.
U kojoj skupštini?У скупштини за чишћење пода и столица.
У нашој, када су СНСовци попут Анице и још пар посланика брисали патос и столице после беше Француза који је попрскао људе противпожарним апаратом.U kojoj skupštini?
Zar nemaju čistačice ili neko drugo pomoćno osoblje?У нашој, када су СНСовци попут Анице и још пар посланика брисали патос и столице после беше Француза који је попрскао људе противпожарним апаратом.
... Sad mene zanima zbog čega se uopšte tako farbaju zgrade. Nisam video da se bilo gde to radi, ni kod nas ni u svetu.
Život nije holivudski film. U stvarnosti imovinu koja je privatno vlasništvo ne može da farba ko kako hoće. Tamo je privatno vlasništvo svetinja.Da, jedino Ameri, oni svoju zastavu i na gaće kače.
Život nije holivudski film. U stvarnosti imovinu koja je privatno vlasništvo ne može da farba ko kako hoće. Tamo je privatno vlasništvo svetinja.
Како се не умориш од толике пропаганде без икаквих доказа?Шта зна политички навијач шта је приватна својина ?!
Ено блокадери, стану на међународни пут и испијају Шолакове лименке.
Боли их ку ...
Како се не умориш од толике пропаганде без икаквих доказа?
Прво докажи да им Шолак даје паре, осим понављања глупости а ла Тихи, Наранџасте мачке и осталих прорежимских ботова. На ***** сте се попели са тим понављањем једних истих фраза без икаквог доказа и покрића.Добро, можда нису само Шолакове.
Свака озбиљна политичка организација мора имати и озбиљну финансијску подршку
и озбиљну логистику за манипулацију идиотима. (*)
Неуки студентићи се смеју што Есенесовци имају плаћене аутобусе,
сендвиче, костоломце ... и наравно пријатеље у свету.
Али видим да су све свеснији, да брзо уче и да набављају све што им недостаје.
Најбоље им иде сарадња са страним фактором.
(*) Идиот је свако ко се бави политиком.
Када реално размисли, видеће да је на жалост изгубио смисао живота,
и да му је једино остала политика (управљање државом или дискусија о томе).
Прво докажи да им Шолак даје паре
Докажи сарадњу са страним фактором. Ко, где, како и колико? Да
Свако нормалан би подржао студенте. Боље је питање колико Вучић од нашег новца плаћа медије који су сви већином режимски? То те уопште не интересује? Баш се питам зашто.Šolakovi mediji totalno medijski podržavaju blokadere.
Pošto je to ?
Znaš li koliko bi to koštalo da studenti plaćaju.
Višestruki odlazak u institucije EU da se kuka na vlastitu državu
nije saradnja sa stranim faktorom ?
Свако нормалан би подржао студенте.
Када Вучић и Профитије оду код Путина и Руског Патријарха да се жале на студенте, то је у реду, то није кукање?
Када у Србији институције не функционишу,
И немој да ми користиш те форе сарадња а мислиш у ствари на то да су страни плаћеници, јер то није тешко закључити из твојих коментара.
Ниси, ти си исто ко цео СНС кадар, не би ме чудило да си мафијаш као и они којим гори под ногама у случају пада Оскара.Znači ja nisam normalan ?
Nije isto Vučić & Porfirije
i crnogorčići neki iz studentske menze
bar meni, ne znam tebi ?!
Ko kaže da ne funkcionišu ?
Oni su strani paćenici, a ne plaćenici
ja da ti kažem
isto kao i ti.
Докажи. Пошто тврдиш нешто што у стварном животу би могло бити окарактерисано као клевета. Изволи.Zašto ?![]()
Докажи. Пошто тврдиш нешто што у стварном животу би могло бити окарактерисано као клевета. Изволи.
Znači nemaš dokaza. Dobro.Ма ти си обична свађалица,
а реч може све,
тако да не вереди да ти објашњавам
ти ћеш увек наћи неки контра прц.
Сељачка посла.
Dobrojutro kolumbo.Znači ja nisam normalan ?![]()
Наравно да нема. Појединци нису у стању да користе мозак и сконтају да људи могу имати сопствено мишљење. То обично тешко иде особама који немају својеZnači nemaš dokaza. Dobro.
Шта питаш?Питам Србе !![]()
Шта питаш?![]()
Vojvodina je multietnička.Питам Србе !![]()