Tuča zbog trobojke!

Ako ni zbog čeg drugog, zbog tebe.
Reci ti meni gdje zgubidani koji se i danas namecu kao vodje izgubise narod koji se sa pravpm digao protiv vladajuce pozicije?I ja sam bio pasivni simpatizer bunta naroda.Zasto se radilo sve sto je islo na vodenicu vlasti?
Jadan je onaj koga podrzava dj vucicevic i jos ludji zeks.
Jos je jadniji onaj koga podrzavaju svi srpski neprijatelji a on se ne ogradi od njih.

Reci ti meni gdje zgubidani koji se i danas namecu kao vodje izgubise narod koji se sa pravpm digao protiv vladajuce pozicije?I ja sam bio pasivni simpatizer bunta naroda.Zasto se radilo sve sto je islo na vodenicu vlasti?
Jadan je onaj koga podrzava dj vucicevic i jos ludji zeks.
Jos je jadniji onaj koga podrzavaju svi srpski neprijatelji a on se ne ogradi od njih.
Најјаднији су они који се пале на пропаганду.

Nama reke umiru, hiljade divljih deponija, rekordno nam je zagadjen vazduh, malo-malo neki polj. proizvod nam vrate iz izvoza jer je bukvalno otrovan...
Nema korita reke bez mašine, šporeta, zamrzivača, guma....

Ovi imbecili što su danas crtali zastavu su isti ti imbecili koji šut bacaju na divlju deponiju, na 3 metra od njive, ili zavrljače staru veš mašinu u najbližu reku.

Gamad koja se tako ponaša, ne da nije patriota, nego je mrzitelj svoje zemlje i svih ljudi u njoj.

Kad si se vec umojesao,pojasni.
Студенти нон стоп да се ограђују, и буквално им се тражи длака у јајету за сваку глупост што нека будала негде каже и уради, било да је са њима или да им се пришива да је њихов и ако је убачени елемент.
9+ месеци слушамо о Грухоњићу, Малој, Шолаку и сличнима. И сваки пут морају студенти да се изјашњавају.
Овамо СНС, убачени елементи, крше, ломе, нападају и газе, и ником ништа.

Сва ова срања немају икакве везе са студентима, нити са онима који их подржавају, него са власти која користи своје кучиће на ланцу кад им затреба.

Јасно ко дан се види да власт хоће да прави етничке тензије где их нема, док буквално краду Србију пред свима, и ником ништа.

Срби колективно не знају шта хоће. 20 година хоћемо у Европу, и последњих 13 година је ок што власт краде, пљачка и распродаје Србију, и као залог за то је да Србија призна Косово, уместо што се увија све то у фолију.
И студенти желе у ЕУ и то не ваља јер они то желе, али ваља да СНС прича да хоће у ЕУ, не радећи ишта по том питању осим латентне пљачке. Значи ок је кад раде једни, али кад хоће други то је издаја...

Студенти нон стоп да се ограђују, и буквално им се тражи длака у јајету за сваку глупост што нека будала негде каже и уради, било да је са њима или да им се пришива да је њихов и ако је убачени елемент.
9+ месеци слушамо о Грухоњићу, Малој, Шолаку и сличнима. И сваки пут морају студенти да се изјашњавају.
Овамо СНС, убачени елементи, крше, ломе, нападају и газе, и ником ништа.

Сва ова срања немају икакве везе са студентима, нити са онима који их подржавају, него са власти која користи своје кучиће на ланцу кад им затреба.

Јасно ко дан се види да власт хоће да прави етничке тензије где их нема, док буквално краду Србију пред свима, и ником ништа.

Срби колективно не знају шта хоће. 20 година хоћемо у Европу, и последњих 13 година је ок што власт краде, пљачка и распродаје Србију, и као залог за то је да Србија призна Косово, уместо што се увија све то у фолију.
И студенти желе у ЕУ и то не ваља јер они то желе, али ваља да СНС прича да хоће у ЕУ, не радећи ишта по том питању осим латентне пљачке. Значи ок је кад раде једни, али кад хоће други то је издаја...
Pa nista.Zato sto je glupo da se studenti ogradjuju od srpskih neprijatelja koji oh podrzavaju izgubise masu naroda.Ili ti mislis da oni u ovom momentu mogu da sakupe isti broj ljudi na protestu kao u martu,aprilu?Licno mi je svejedno koja ce opcija da pobijedi.Nijedni nisu moji,samo da se to vec jednom zavrsi.

Ne smeta srbima kad se farba srpska zastava, smeta im kada najgori kriminalci i bezkicmenjaci dolaze da srbuju za tv pink
1000007478.webp

Ti tu rec nisi znao da postoji dok ti dragan J(evrej) Vucicev grejac jaja nije rekao da svuda kacis

mozda i nije postojala pre nego sto su vam ti iz centrale izmislili
ZAsto je tesko shvatiti da ima nas koji ne volimo ni sns ni zgubidane.Ovi iz prvog copora me ne trpaju u drugi copor,ali vi iz drugog copora mi redovno dajete sendvic i trpate u prvi copor.
Meni lijepo ovako pljunem malo na zvalju,malo na zgubidane.
RIjec zgubidan se pojavljivala u nekim lektirama u srednjoj skoli,koje ja kao los ucenik nisam citao.Pisac je bio Hrvat.Takodje se pojavljuje u seriji ,,prosjaci i sinovi" tako da ludi dj vucicevic nije svakome saptao.

Back