- Poruka
- 23.036
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazda?Uvek i svuda a rezultati su uvek isti vazda bilo i biće nigde mi nećemo dalje.![]()
I šta s tim? Optužićeš je da je muslimanka?Vazda?
Jel i kod nje ‘itaju, kao kod mojih sa tatine strane?I šta s tim? Optužićeš je da je muslimanka?
i moja baba te vazda pozdravlja
![]()
Dobro, bar si iskren.RIjec zgubidan se pojavljivala u nekim lektirama u srednjoj skoli,koje ja kao los ucenik nisam citao
ako si ti negde novinar trebalo bi da ti daju bolji posao, recimo da pomažeš glavnom štamparu.....svi znamo da nije bilo tuče, već tvoji ortaci napali ljude koji drugačije misle....da li je to isto trebalo da ovi prvi urade kada ste im prefarbali zastavu koja se tu nalazi 15 godina?Veći broj muškaraca na Limanu ponovo iscrtao trobojke po zgradama, tokom dana došlo i do tuče
Veći broj mlađih muškaraca okupio se jutros oko 9.30 časova kod Štranda i ponovo iscrtavao trobojke po zgradama.
Jedan deo njih se okupio kod autobuske okretnice kod Štranda, a drugi ispod Mosta slobode.
Potom su se zaputili Fruškogorskom ulicom, a potom u Narodnog fronta, gde su počeli sa iscrtavanjem trobojki farbom po zgradama. U farbanju su učestvovali i funkcioneri Srpske napredne stranke.
Sumnja se da su u pitanju aktivisti SNS.
U jednom momentu je došlo i do incidenta preko puta OŠ "Jovan Popović".
Mladić koji živi u zgradi na kojoj je crtana trobojka pokušao je aktivistima da prospe farbu, nakon čega je izbila tuča. Tog mladića su potom odveli policajci u civilu. Potom je stigla policijska patrola i uzela izjavu od tog mladića, ali i od još jednog muškarca. Kako saznajemo, taj muškarac je policiji ispričao da je zaustavio vozilo u blizini kako bi video šta se dešava i kada je prišao, napali su ga aktivisti SNS.
Ubrzo je na lice mesta stigla i Hitna pomoć, koja je prvo pregledala mladića i muškarca, a zatim ih prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, ali nije poznato da li su i kakve povrede zadobili.
U pitanju je reakcija na jučerašnju akciju koju su organizovali stanovnici Limana 4. Oni su prekrečili grafite, kao i delove fasada na kojima su pre četiri godine, preko noći, iscrtavane trobojke.
Poručili su da fasadama Limana vraćaju stari sjaj, a da se zastava Srbije nalazi tamo gde joj i priliči.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...e-po-zgradama-tokom-dana-doslo-i-do-tuce.html
Sad mene zanima zbog čega se uopšte tako farbaju zgrade. Nisam video da se bilo gde to radi, ni kod nas ni u svetu.
To su vam traume od Vučevića, vidite ga i u mraku....ako je ovo vučević verovatno i marsovce vidjate u sumrak...
ZAsto je tesko shvatiti da ima nas koji ne volimo ni sns ni zgubidane.Ovi iz prvog copora me ne trpaju u drugi copor,ali vi iz drugog copora mi redovno dajete sendvic i trpate u prvi copor.
Meni lijepo ovako pljunem malo na zvalju,malo na zgubidane.
RIjec zgubidan se pojavljivala u nekim lektirama u srednjoj skoli,koje ja kao los ucenik nisam citao.Pisac je bio Hrvat.Takodje se pojavljuje u seriji ,,prosjaci i sinovi" tako da ludi dj vucicevic nije svakome saptao.
zabo le nas šta je tebi svejednoPa nista.Zato sto je glupo da se studenti ogradjuju od srpskih neprijatelja koji oh podrzavaju izgubise masu naroda.Ili ti mislis da oni u ovom momentu mogu da sakupe isti broj ljudi na protestu kao u martu,aprilu?Licno mi je svejedno koja ce opcija da pobijedi.Nijedni nisu moji,samo da se to vec jednom zavrsi.
Samo ću da primetim kako je reč zgubidan ustvari hrvatska varijanta srpske reči danguba. Zato si tu reč imao u knjizi hrvatskog pisca, nikako srpskog.ZAsto je tesko shvatiti da ima nas koji ne volimo ni sns ni zgubidane.Ovi iz prvog copora me ne trpaju u drugi copor,ali vi iz drugog copora mi redovno dajete sendvic i trpate u prvi copor.
Meni lijepo ovako pljunem malo na zvalju,malo na zgubidane.
RIjec zgubidan se pojavljivala u nekim lektirama u srednjoj skoli,koje ja kao los ucenik nisam citao.Pisac je bio Hrvat.Takodje se pojavljuje u seriji ,,prosjaci i sinovi" tako da ludi dj vucicevic nije svakome saptao.
već tvoji ortaci napali ljude koji drugačije misle....
Ne bih stao na stranu kučića piculića...Лако је схватити да лажеш.
Волиш СНС ... и увек би стао на страну СНСа ... ти си класичан 'нутрална/ни' типа @miso6207
Твоја процена јe да су 'згубиданке/е' слабије/ји .. Стање са СНСом одговара па ти је непознато шта би се десило да се нешто промени ...
Чини ти се да 'пљујеш' уствари .. види се по постовима.. самп процењујеш која је страна јача...
У марту твоји постови су били мало више на страни протеста ... на нивоу констатација ....
Класично коцкарска психа
Али напредњачка жгадија ти одговара.Ne bih stao na stranu kučića piculića...
Ne bih stao na stranu kučića piculića...
Али напредњачка жгадија ти одговара.
To su vam traume od Vučevića, vidite ga i u mraku....ako je ovo vučević verovatno i marsovce vidjate u sumrak...
Ne smeta srbima kad se farba srpska zastava, smeta im kada najgori kriminalci i bezkicmenjaci dolaze da srbuju za tv pink
Jel i kod nje ‘itaju, kao kod mojih sa tatine strane?
Da - zgubidanski.
Samo ću da primetim kako je reč zgubidan ustvari hrvatska varijanta srpske reči danguba. Zato si tu reč imao u knjizi hrvatskog pisca, nikako srpskog.
Zašto oni iz vlasti koriste hrvatsku reč umesto naše? To bi ih trebalo pitati.
I šta s tim? Optužićeš je da je muslimanka?
i moja baba te vazda pozdravlja
![]()
Neka bude PiknikSamo ću da primetim kako je reč zgubidan ustvari hrvatska varijanta srpske reči danguba. Zato si tu reč imao u knjizi hrvatskog pisca, nikako srpskog.
Zašto oni iz vlasti koriste hrvatsku reč umesto naše? To bi ih trebalo pitati.