jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 33.710
Mislim da tako nesto samo maloumni da pomisle i kazu.Ja kad sam slušao tu teoriju zavere oca jedne od poginulih, šta je čovek napričao, pomislio sam ovaj čovek ili je teško bolestan ili je duša prodana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da tako nesto samo maloumni da pomisle i kazu.Ja kad sam slušao tu teoriju zavere oca jedne od poginulih, šta je čovek napričao, pomislio sam ovaj čovek ili je teško bolestan ili je duša prodana
Ma ne pravim se.Nego,korupcija ne može da ima veze sa tim nesrećnim slučajem.Nemoguće je da su svi ankeri popustili istovremeno.Nemoguće je da su nas Rusi mesec dana ranije upozorili na pokušaj revolucije u Srbiji jer nisu mogli baš nikako da znaju da će se nadstrrešnica srušiti.Zar ne?Nebitno kako sam napisao jer i sam shvatas sustinu, cim se pravis pametan pa me ispravljas.
Proveri ti to.Optereceni ankeri ce svi popustiti,kada su im se poskidale sajle koje su ih drzala.I teret koji je nabacen,je propteretio svaki anker podjednako,a posto su stari,sigurno je da ce doci do rusenja od premora materijala,a ti garantuj i dalje.
Itekako imaKakve veze ima njegova nacionalnost?
Antikatolička i anticivilizacijska buncanja. Jedno 70% četnikistana in a nutshell.Ja kad sam slušao tu teoriju zavere oca jedne od poginulih, šta je čovek napričao, pomislio sam ovaj čovek ili je teško bolestan ili je duša prodana
Nema potrebe,meni je sve jasno.Kome nije nek trazi objasnjenje.Proveri ti to.
Po čemu? Meni je važnija činjenica da on ni po funkciji ni po obrazovanju zapravo nema veze sa ovim slučajem.Itekako ima
А зашто су ваши тако брзо сакрили све трагове?naravno da je bilo... to je metod kako se jedna zemlja dovodi tamo gde drugi hoće.
mogao se neko popeti noću na taj krov i postaviti male eksplozive i baš u podne da to sve pukne!
a i naši su to brže bolje spaovali i odneli - niti su išta istraživali ni obajvljivali!!
sve to su indikacije diverzije! rusi ili ameri a ne bi me čudilo ni kinezi (možda im nismo prodali dovoljno rudnika zlata)...
Sad kad postoji internet i skrinšotovi ne mora da se pamti.zapamtiti sve ove izjave i kad hulja uskoro padne sva ova gvna pozatvarati na jedno 6 meseci.. tu mislim i na onog ljigavca sendvičara što mu je ćerka ubijena ispod nadstrešnjice