Goblinima otkazan nastup u Zrenjaninu zbog njihovih stavova!

Bila sam dve godine na onom festivalu u Domu .. krcato, puno .. ne secam se ko je uopste nastupao :mrgreen:.
Ali znam sigurno da je bilo super.
Bila pre godinu dana tamo (i skorije jednom nakratko kod drugara), ali sve je to na brzaka..
Ili s decom ili u vezi dece ..

Ne znam sada sta je u domu, FKMS su toliko upropastili da ne lici vise na sebe. Ranije se bar takmicili demo bendovi kako bi mogli na gitarijadu a posle su festival prebacili posle gitarijade i nikome nije zanimljiv. Par puta se cak preklapalo sa datumima pa ni demo bendovi nisu hteli da dodju da sviraju, isli u Zajecar da slusaju muziku.

Ne znam sada sta je u domu, FKMS su toliko upropastili da ne lici vise na sebe. Ranije se bar takmicili demo bendovi kako bi mogli na gitarijadu a posle su festival prebacili posle gitarijade i nikome nije zanimljiv. Par puta se cak preklapalo sa datumima pa ni demo bendovi nisu hteli da dodju da sviraju, isli u Zajecar da slusaju muziku.
Bili su demo bendovi to su te dve poslednje godine ... posle nije to vise ni zazivelo.
Sta je sada sa Gitarijadom? Bio si skoro? Kako je? Gledam na tv-u, drze se jos nekako..

Bili su demo bendovi to su te dve poslednje godine ... posle nije to vise ni zazivelo.
Sta je sada sa Gitarijadom? Bio si skoro? Kako je? Gledam na tv-u, drze se jos nekako..

Nisam bio nigde od kako sam otisao u Cesku, ne znam ni kada je Gitarijada sada ni da li cu da zakacim neku svirku dok sam dole na odmoru.

Kada se jedna država trudi da bude autokratija, kada ne želi ni da liči na demokratiju, to onda znači da je odavno objavila rat nezavisnim centrima u društvu i slobodi pojedinca.
Goblini su sloboda, pobuna, punk.
.............skoro pa ko Tompson.....samo sto Tompson pljuje srbe dok ovi nasi tompsoni pljuju srpsku vlast........pa mu to dodje isto

.............skoro pa ko Tompson.....samo sto Tompson pljuje srbe dok ovi nasi tompsoni pljuju srpsku vlast........pa mu to dodje isto
Šta je isto kod benda koji peva o slobodi bez ikakvog šoninizma i lika koji isključivo ima šovinističke tekstove. I kako može vlast koja mrzi svoj narod da bude izjednačena sa svojim narodom.
Ne pratim Informer nemam tu vrstu mozga i logike.

Back