Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.508
Popovi lopovi, pedofili, treba to jahat, itd itd itd
Dobro je, omladinci.
Dobro je, omladinci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popovi lopovi, pedofili, treba to jahat, itd itd itd
Dobro je, omladinci.

Pa kad ih obuchavaju kung-fu.... si chuo ti diktatore za Shaolin?![]()
Evo, je l mogu ja u ime LDP i NVO da proglasim celu SPC za "zlochinachko udruzenje koje tuche svoje vernike"?![]()

A i ovi vernici su mi bas "vernici".....
jbte, Hriscanstvo je Hriscanstvo, a oni se glupiraju oko nebitnih stvari....
Sta kao, ako da svestenik pipne levom rukom, umesto desnom, Bog mu nece oprostiti grehe....
da , bre.....stvarno , ovi nasi ko da su bili u nekom pravoslavnom shaolinu
najzesci je bio jedan u belom........kida vernike i nogama i rukama.....Chuck Norris![]()
ja znam da su uz vladiku Irineja sveštenici koji su i njegovo lično obezbeđenje
sumnjam da ga čuvaju samo molitvama![]()
Јави се кад православни Српски попови створе Јасеновац за хрвате са побијених 750.000 хрвата и милионе који су натерали да пређу у православље.
Bog je Bog, bez obzira da li je katolicki, japanski, pravoslavni, ili uzbekistanski.
tonci ti pravoslavac?
tonci ti pravoslavac?
Ватикан није исто што и СПЦ.
Jeste, verska organizacija je nista drugo do kompanija koja ima veliki broj klijenata.
Vera je nesto drugo.
Ти би волео да Срби су ненаоуружани. Па да дс и лдп имају сву власт.

Jeste, verska organizacija je nista drugo do kompanija koja ima veliki broj klijenata.
Vera je nesto drugo.
..s'tim shto je katolicka crkva bolje organizovana i konkretnija u sprovodjenju asimiliacije drugih konfesija..imaju ljude u bordovima najvecih kompanija, nista se ne desava bez njih..
СПЦ није правио Јасеновац и присиљавао милионе да буду православни. Јасеновац је правио твој ватикан.
kakav bolid........![]()
Cini mi se da imas problema sa pracenjem toka rasprave....