Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.455
Еј, немој тако, то је и православни светитељ, само се не прославља истог дана.![]()
Pa, jel' ga slavimo kao dan zaljubljenih? On je spominjao dan zaljubljenih. Zato mu i jesam rekao "TVOG Valentina"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Еј, немој тако, то је и православни светитељ, само се не прославља истог дана.![]()
Pa, jel' ga slavimo kao dan zaljubljenih? On je spominjao dan zaljubljenih. Zato mu i jesam rekao "TVOG Valentina"
Pa lepo je rekao "Za tog tvog Valentina"

Може ако му је тата у Херцеговини дига манастир, а не на Косову пољу где су свети српски владари крв проливали ради крста часног и слободе златне.On je u određenoj situaciji MOGAO, ali pitanje je da li je SMEO to da uradi
On je u određenoj situaciji MOGAO, ali pitanje je da li je SMEO to da uradi
Где то пише да је забрањено ?
Свети српски краљеви су написали да манастире и цркве дижу да сведоче својим покољењнима, ко бре сме да се игра са светитељима ?
Pa i to zavisi....
Ako bi hteli da uđu pripadnici Crnogorske pravoslavne crkve i Miraš Dedejić (ne znam mu zvanje), šta misliš, da li bi onda smeo?
Па ти си мондијалисти, нисам ни очекива да даш одговор.
Smeju i oni naravno, ali ne u svrhu zauzimanja nekog hrama, već kao posetioci i vernici
Svako može ući u hram pravoslavni, bio on pravoslavac ili inovernik
Miraš Dedejić (ne znam mu zvanje)
Па ти си мондијалисти, нисам ни очекива да даш одговор.
"Архиепископ Михаило".
E pa ovi nisu hteli da uđu u hram, negu u "vladičanski dvor"...
Dakle ne u crkvu, nego u office...![]()
Done, nemoj da si Tihi... U pitanj je policija KFORA, lepo su rekli na vestima...
A što se tiče batinaša... Pa ovi koji su imali nameru da uđu "na silu", po difoltu imju uz sebe batinaše...
BTW pregledaj snimak, pa vidi ko je koga napao...
Kforovcima su ložne jakne uniforme? **** te, to nisam znao. I šta, došli kforovci u kožnim jaknama da zabrane ulaz srpskim monasima u srpski manastir? Divota jedna. Mada, pre će biti da su to od onoga ko je Atanasiju dao helić da izvrši "desant" na Gračanicu. Dao mu helikopter, i usput nekoliko onih njegovih "b'ate, glup sam, al' volim da bijem".
Nisu oni hteli da uđu na silu. Oni su samo hteli da uđu. Jel' to više nije srpski manastir, pa srpski monasi ne mogu u njega da uđu?
Још кад би ми дао одговор шта је мондијалиста не би те више запиткивао ?U pitanju si pmešao babe i žabe, zato sam ti tako i odgovorio...
Ne znam, kažu da su stigli i neki momci iz 1389...ne bi me čudilo.
Још кад би ми дао одговор шта је мондијалиста не би те више запиткивао ?

Vladika, novopostavljeni, kao što vidiš...
Ко их је рашчинио ?O tome se i radi... Zavisi koji monasi... Oni tamo nisu hteli da uđu kao vernici, nego kao pripadnici "struje", koja je raščinjena...
Pa i to zavisi....
Ako bi hteli da uđu pripadnici Crnogorske pravoslavne crkve i Miraš Dedejić (ne znam mu zvanje), šta misliš, da li bi onda smeo?
Чекајте, хоћете да кажете да су они у кожним јакнама (црним јакнама) били КФОРОВЦИ ?
Мени је скроз овај снимак чудан, ко је кога први почео да млати и удара
Ко их је рашчинио ?
И одкуд знаш да нису дошли као верници ?
И ко сме да им забрани улазак у манастир ?
То је један од највећих грехова, још је Свети Сава писао о томе ако дође Србин пред манастир да му се понуди храна и конак и да му се ништа не наплати.