zplja
Poznat
- Poruka
- 7.688
A šta je , na stend by-u?
Да те заиста ова ситуација озбиљно интересује, распитао би се, причитао саопштење Синода, пратио вести и знао би.
Него покушаваш да испаднеш злобан, а није моменат за злобу, заиста.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je , na stend by-u?
Tako nekako.
I dalje je vladika, samo mu je oduzeta eparhija jer nije hteo da dozvoli komisiji Sinoda da pregleda dokumentaciju....bar je to bilo u zvaničnom saopštenju.
E pa ovi nisu hteli da uđu i pokaju se što su bili u dilu sa vladikom za koga je utvrđeno da je proneverio novac..
Nije utvrđeno, nego se sumnja u one oko njega. Njega niko nije optužio, sem vas pljuvatora po forumu.
I ti monasi nisu sa njim u dilu, nego su srpski monasi koji su ostali sa našim narodom na Kosovu onda kada mu je najteže. Srbi dole nemaju nikoga do tih monaha. Srbi dole nemaju nikakve koristi od lažljivih političara, ali kod monaha imaju veliku utehu, i podršku da istraju.
Ma sad mogu mene svi ovde da napušavaju, što ja koristim neprimereni rečnik, ali neće promeniti suštinu... To je upravo to...
A gde je vladika Artemije sada?
Tamo osim imanja i monaških kelija, postoji crkva, gde se vrše obredi i vladičanski dvor, kuća gde živi i radi vladika...To ti je onako banalno uprošćeno...
Artemije je i dalje u toj kući, a došo je i novi VD vladika, koji je preuzeo vlast po nalogu sinoda i održao danas prvu službu, čime se je ozvaničio...
E sad, više puta pomenuta interesna grupa, je pokušala da promeni tok događaja i vrati na staro, ali nisu uspeli...

Zatvorio se u keliju, neće da izlegne... Će ga fataju...
VD Vladika
ovaj utripovani ********* Daca misli da je i dalje na nekom sastanku komiteta partije![]()

Tako nekako.
I dalje je vladika, samo mu je oduzeta eparhija jer nije hteo da dozvoli komisiji Sinoda da pregleda dokumentaciju....bar je to bilo u zvaničnom saopštenju.
А то не сме нико да ради без одлуке суда, нико у Србији нема право некоме да забрани слободу кретања, комуницирање и слободу јавног говора.Protivpravno lišen slobode od ovih "diverzanata" i zaključan u svoju keliju. Oduzet mu je mobilni telefon, iskopčan internet, i ni njemu, ni dvojici monaha koji ga opslužuju nije dozvoljen nikakav kontakt sa spoljnim svetom.
Ne kapiram, jesu li monasi došli da ga fizički zaštite, drže ga tamo vezanog, šta li, ili da naprave neke proteste, demonstracije, frku, gužvu, ili da se pomole?
Dačo, ne laži! Sada već preteruješ.
Ја колико видех ови у кожним и спитфајер јакнама нападоше српске монахе пред манастиром Грачаница што хтедоше да уђу.
ti u koznjacima nabildovani su izgleda Tadicevi monasi neki . Mole se u sedistu DS-a u Krunskoj redovno.

zvanicno saopstenje sinoda je da je suspendovan dok je pod istragom , a Artemije nikakvu dokumentaciju nije krio niti je bilo sta branio.
A ko je zadužen za "oslobađanje"? Po zakonu mislim. Možemo li ti i ja tako da idemo i oslobađamo one koje podržavamo?Došli su da ga oslobode.
Kaži mi samo jednu jedinu stvar i neću više da mrsomudim ovde... Po čijem je nalogu Atanasije došao u Gračanicu? Ko ga je poslao?
Kratko i jasno molim...
Znači i sam sumnjaš u verodostojnost svoje izjave?ti u koznjacima nabildovani su izgleda Tadicevi monasi neki .
Done, nemoj da si Tihi... U pitanj je policija KFORA, lepo su rekli na vestima...
A što se tiče batinaša... Pa ovi koji su imali nameru da uđu "na silu", po difoltu imju uz sebe batinaše...
BTW pregledaj snimak, pa vidi ko je koga napao...
Onaj ko nema pravo to da učini, sinod.
Done i ovi drugi monasi, sa druge strane, su takođe ostali na Kosovu, tako da...![]()
U poslednjem koje sam ja čula je bilo ovako kako sam prenela, čak je naglašeno da nije suspendovan, da je i dalje vladika. Ako je bilo nešto posle toga, izvinjavam se na zastarelim informacijama.
A, otkuda ti znaš kako razmišljaju oni unutra? Jel' ti misliš da svi dele mišljenje sa Tadićevim miljenikom? Misliš li da se ne ustručavaju da išta učine kada vide šta se dešava i koga su im doveli iz Beograda?