True Blood

5. septembra emituju tri prethodne epizode True Blood, a onda veliko finale. Grrr

Po meni, ovo "veliko" finale je najslabije do sad.. U predhodna dva serijala je makar bilo naboja do samog finala,a evo posle sagledane 11. epizode nista ne odaje utisak kao da je sledeca epizoda finale,vec ide sve opusteno kao da ih ima jos 10ak do kraja.. Sve u svemu,sezona je pocela odlicno ali ubise je sa ove zadnje 2-3 epizode,nisam ocekivao od ove serije da moze da me toliko smori..

Po meni, ovo "veliko" finale je najslabije do sad.. U predhodna dva serijala je makar bilo naboja do samog finala,a evo posle sagledane 11. epizode nista ne odaje utisak kao da je sledeca epizoda finale,vec ide sve opusteno kao da ih ima jos 10ak do kraja.. Sve u svemu,sezona je pocela odlicno ali ubise je sa ove zadnje 2-3 epizode,nisam ocekivao od ove serije da moze da me toliko smori..

Usporili su tempo...ali imam osecaj da ce 12 da vrati sve u normalu....ako roknu Rasela nece mi se gledati toliko vise!Nema sanse da ce naci boljeg coveka za igranje negativca od Denisa.

Da ne zna slucajno neko od vas da li postoje True Blood stores (prodavnice) gde se mogu kupiti tako neke zezancije . Nasao sam nesto ali to je online kupovina mene zanima da li postoji nesto bas kao prodavnica kod nas u Evropi i ako postoji gde . :p

Hvala

The king lives....:super:
Mada malkice sjebase epizodu.Koliko cenite da ce trebati Suki i Bilu da se pomire(imajte na umu da Alan Bal malo zaobilazi radnje i knjigama)?
Mogla je biti i bolja.Nadam se da ce Sofi An da dobro istambura gosn Komptona(bad Bill,baad!:lol:)

Ne znam sta ste vi gledali ali ja sam se smorio za medalju.. najdosadnije finale u istoriji svih serija ikad! tek 15ak minuta pred kraj su nabili neke gluposti koje im nisu trebale cisto da se necemu ljudi nadaju do 4. sezone.. jako sam razocaran :(

Prve dve sezone vredi gledati ovo ostalo je (kao i obično kada se ide u nedogled sa nastavcima) već mrcvarenje.Prava draž praćenja,barem po meni,je bila u te dve sezone...ostalo - bljaf,može se i zaobići.

Meni je ovo jedina serija koja me vec tri sezone istim intezitetom zanima, zato sto ovde nije akcenat samo na akciji i dogadjanjima vec i na likovima, koji su fenomenalni i zbog kojih je zapravo ova serija tako dobra, radnja ko radnja nije nista specijalno, ima izvanrednih trenutaka i scena, ali likovi su ti koji cine ovu seriju fantasticnom i nenadjebivom!

Ljudi, imam odlicnu i fantasticnu vest. :D

Odlicna - u novoj sezoni u stalnoj postavi bice i jedan novi lik - Luna shejpshifter. :D

Fantasticna - glumice je moja super omiljena glumica Janina Gavankar. :D:heart:

copyofj123.jpg

Eto, bilo mi je krivo sto je zavrsen The Gates, kad ono grom iz vedra neba Janina u True Blood. To ce biti ludilo. Jedva cekam sledecu sezonu. :ceka::D

Back