- Poruka
- 22.425
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam kupila u americi prve tri, nisam jos stigla da ih procitam, jel jedna knjiga jedan serijal, ili ne?obozavam ihh! procitala sam sve knjige, i znam nesto sto ce se desit u 4 sezonu, ali ja ne mogu da docekaam!!!!
Eric![]()
![]()
![]()

Ajoj хтео и ја тако, али нисам се исконтролисао, одгледао сам већ прву и данас гледам другу.Jos necu da skidam epizode . Sacekacu da izadje jos koja![]()
nisam jos gledao, ispiti su prioritet, ali malu sam pusti prvu epizodu i odusevio se kako su dobro uradili ono...
Mada kao i svake sezone ponovo su nasli sasvim novi nacin da sjebu dozivljaj serije sa Sukijevim retardiranim bratom... Hoce li debil umreti vec jednom!!Duhovi? Gledao sam na preskok i nigde ih nisam zapazioMada kao i svake sezone ponovo su nasli sasvim novi nacin da sjebu dozivljaj serije sa Sukijevim retardiranim bratom... Hoce li debil umreti vec jednom!!

Dobra epizoda Erik mi je jako smešan kad je ovakav
"You just killed my fairy god mother"
"Sorry"![]()
Dobro je krenula cetvrta sezona, mnooogo bolje od trece.

to znaci da ce dobiti neku znacajniju ulogu u seriji da nikada nece biti pokosen? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAha izgleda da će Jason postati werepanter ...

to znaci da ce dobiti neku znacajniju ulogu u seriji da nikada nece biti pokosen? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()