Q
Queen_
Gost
Suzi, jel to znači da si prošla test
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?hahahh jedi ženo, ko mećava sve ono čega si se odricalagoldfish:ne mogu da ti kazem nista iz iskustva, ali znam da sad i zvanicno mozes da pocnes da izvoljevas![]()
cestitam

(((Suzy:carice (queen)..kakav test?...mislim...ovo za zenu znaci po meni da vredi i da je prosla SVE testove...zar ne???? ;-)
mackice...povodom bolova...da imam bolove..i pre neki dan bas jake....
sto mi je dodatni razlog da sada nisam zabrinuta vec u panici...
i da...jeste mi stresan posao....i radim ponekada i vise od 10h
i radim za monitorom koji nije tft (za razliku od kucnog) sto kazu da jeste opasno....
danas idem na ultrazvuk...da cujem -srce- bebe....i nadam se da ce se nesto cuti...(((
haha...ma ko ce da se seti sta smo sve pricali(e)....;-)..nemamo bas 3-4 posta....;-)Queen_:joj, suzy, ja imam pamćenje kao slon:razz: . jednom si nešto rekla da te je momak stavio na test, pa rekoh, definitivno si ga prošlauživaj
![]()
(((((milentisha:ja sam pila te ampule jedno kratko vreme i zubi su mi i dalje savršeni...
pa gde ti ideš na UZ kad te tako deru? da li je to onaj 4D?

Secam se samo da sam se bas dobro ugojila skoro 25 kg ali da mi to uopste nije bilo strasno i da sam sve skinula vrlo brzo posle porodjaja...ali jbg mozda je to bilo i zbog godina..sa 19 ti metabolizm radi mnogo brze... Moj savet ti je da se uopste ne opterecujes mislima o trudnoci, zivi kao i do sada i videces sve ce ici kako treba sigurno...
mackica ns:A ovaj drugi doktor kod koga sam kasnije išla na EUZ i još neke preglede me isprašio za pet min, i samo je mrmljao nešto stručno, i pet puta sam ga pitala šta, kako i da li je sve u redu, ali nisam ništa od odgovora razumela![]()
Ne znam sta bih ti rekla, osim da kupis jos jedan test, proveri datum i da li ona folija u kojoj se sve to nalazi nije osteceno. Ja sam koristila isti taj test i nisam imala nikakvih cudnih desavanja, sve po uputstvu - i u slucaju negativnog rezultata i u slucaju pozitivnog rezultata.Plavojka-Devojka:Evo i mene na ovoj stranici.Imam jedno pitanje za sve koji znaju odgovor,kupim ja test za trudnocu onaj bebi rapid 248 din, i sad ocekujem da vidim 2 crte(kasni mi 3 dana), kad ono posle pola sata nema jos ni jedne,tek posle sat vremena pojavi se jedna crta i to test a control posle sat i po i to jedva vidljiva.Sta je to?