Trudnoca

• Začetnik teme Začetnik teme Suzy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
november child:
..i ovo mi je poznato..
..kada je tata prvi put bio sa nama na UZ..kod drzavnog dr, naravno..
..doktorka diktira sestri brojke, ekran okrenut ka njoj..tata pita moze li da vidi bebu..
..a ona sa sve prevrtanjem ochima kaze: "shta da gledate kad nishta necete razumeti"..
Ja bih sad malo da branim drzavne doktore.
Moju trudnocu vodi drzavna doktorica i prezadovoljna sam njom. Doduse, poprilicno je mlada, pa je mozda zato takva. Svaki UZ (do sada ukupno 3, tek sam na pocetku) do sada je obavezno okretala tako da i ja vidim, objasnjavala mi sta treba da se vidi, pokazivala mi i sve redom...

zauzeto:
Ja bih sad malo da branim drzavne doktore.
Moju trudnocu vodi drzavna doktorica i prezadovoljna sam njom. Doduse, poprilicno je mlada, pa je mozda zato takva. Svaki UZ (do sada ukupno 3, tek sam na pocetku) do sada je obavezno okretala tako da i ja vidim, objasnjavala mi sta treba da se vidi, pokazivala mi i sve redom...
Da ne bude zabune, i moju trudnoću je vodila državna doktorica i napisala sam da sam skroz zadovoljna njom:smile:
Dr Radovanović iz limanskog doma zdravlja.

A sad sam došla sa CTG-a i imam kontrakcije:-D :-D :-D :-D :-D Verovatno neće biti ništa do sutra, ali ko zna:wink:

mackica ns:
Da ne bude zabune, i moju trudnoću je vodila državna doktorica i napisala sam da sam skroz zadovoljna njom:smile:
Dr Radovanović iz limanskog doma zdravlja.

A sad sam došla sa CTG-a i imam kontrakcije:-D :-D :-D :-D :-D Verovatno neće biti ništa do sutra, ali ko zna:wink:

Sve najbolje mackice!

CUPKA_B2:
Pozdrav !!
evo da vam se pridruzim i ja sam trudnica 9 mesec,ja sam ipak za privatnu varijantu
nemam dobro iskustvo u drzavnim ustanovama.Ali ipak moracu se tamo poroditi :lol:
e cupka...puno srece...
i ja sam samo za privatnike
i ocajna sam sto moram da cekam po 3-5h kada idem kod drzavnog....
zbog tih smrdljivih papira i doznaka....
a kada pomislim i + na komisiju dobijem ospe.........

HaljinicaBojeLila:
Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!! Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!! Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!! Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!! Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!! Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!! Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!! Imacemo bebu!!!! Imacemo bebu!!!
a170.gif

Е, баш сте ме сад разнежиле, ви труднице!!!:?

Оћу и ја беееееебууууууу!!!!!

uzivaj,setaj,spavaj i skupljaj energiju. i ne plasi se, priroda sama organizuje sve.
veruj u sebe,slusaj svoje telo i uzivaj sa svojom bebom, pricaj joj, mazite se,pevajte... a kada je rodis, bice to najlepsi trenutak koji cec uvek pamtiti.

Plavojka-Devojka:
Evo mene opet,bila sam kod doktora u subotu naravno privatno i on je potvrdio trudnocu, i video je 2 bebe!!!

Vauuu, kakav je feeling kad ti saopste da nosis dve bebe... Ja zamisljam to kao duplo uzbudjenje i cini mi se da ne bih umela da izadjem iz ordinacije koliko bih se slogirala... :shock: :D

Back