ko je rekao da ja ovde resavam probleme? ja sam samo pitala za misljenje u vezi tacnosti testova, sto ne znaci da necu otici skorije kod ginekologa :rolleyes:
Naravno da ces otici ali razumijem da ti je ponekad jako dugo čekati i do jutra...Ginekologu idi redovno na kontrole a u vezi ove sumnje na trudnoću mislim da je prerano da i ginekolog potvrdi.Moraš sačekati još par sedmica ( a do tada će se samo pokazati da su strahovi bili neopravdani)

nije baš tako.. ne znam koliko ti godina imaš ali kada sam ja imala 18 internet nije bio ovako dostupan već smo informacije dobijali od ginekologa ili iz literature... Govorim u svoje ime, nisam srlila u odnose, a nije ni većina devojaka moje generacije, drugačije je vreme bilo... Danas prvo uskoče u krevet a onda lupaju glavu šta će biti posle i da li su trudne.. Da li je čula za kontracepciju uopšte? Da zna za kondom, ne bi na forumu postavljala glupa pitanja...Danas postoji google kao najpoznatiji pretraživač, umesto da postavlja pitanja ovde, mogla je lepo sve da pročita i sazna.. Ovako samo ispada nepismena.. moje mišljenje.