Gost 131338
Domaćin
- Poruka
- 4.399
Nema na cemu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh tako je to kad ljudi pocnu da stare
odmah se potezu price kako je bilo u njihovo vreme![]()

ali ipak da pogresi dva puta, jos pored zastite.....![]()
Tacno,a i muka mi je od silnih filozofiranja na neke teme,ako nekom smeta ne mora ni da odgovara,pa devojka je samo pitala i verovatno trazi neku podrsku ili olaksanje,a ne prosipanje mudrosti o tome kako je bilo u ''moje vreme''..Nema neke razlike,sad je samo savremenije i sto se tice kontracepcije i edukacije...
A Minagirl ce nam vec sutra reci da je bila lazna uzbuna,ili da je bila kod ginekologa,sigurno je toliko odgovorna a postavka ove teme je da li su testovi sigurni...pa.. meni je moj pogodio,ali sam proverila posle nekih 15-ak dana kasnjenja,a sutradan sam vadila krv pa se samo potvrdilo...Ne znam koliko njoj kasni nije navela...poz![]()
( nastavak pesme ne podleze ovoj temi )..
eh tako je to kad ljudi pocnu da stare
odmah se potezu price kako je bilo u njihovo vreme![]()
ma ne kasni meni uopste, imala sam menstruaciju na vreme i sad bih trebala da dobijem za 5 dana opet, pa cemo videti...nadam se da je ovo ipak samo strah i da ti simptomi nisu nista, vec ja umisljam jer sam uplasena...videcemo
)...ja upravo i o tome pricam da imam te neke simptome, iako znam da je tokom odnosa bilo sve ok, koristili smo zastitu ali opet nista nije sigurna, i stvarno me je strahХехе, јаооо, кад се сетим само свих тих страхова и трипова (у моје време)...и поред све редовне контрацепције... Ал увек сам имала страх да ''можда ипак није сигурно''..... па сви ти симптоми, па чак почне и да ми касни због нервозе...
Па онда док закажеш преглед, па те онда докторка пошаље на анализу крвиии...
Цимерке и ја смо имале толико тих налаза крви са печатом НЕГАТИВАН, да смо их једном полепиле као тапете по зиду...(сакупило се за неколико година)...
После су се појавили и ти тестићи у апотекама па је било лакше и брже...
И оно: касни ми недељу дана, ја 100% сигурна да сам трудна, сви смптоми ту, онда урадим тест и пошто се појави само једна црта - процурим у року од пар сати!
Психа је чудо!
ali jb-g moram da pitam kada na takvom pregledu nikad nisam bila i kako ste se vi tada osecali
ja upravo i o tome pricam da imam te neke simptome, iako znam da je tokom odnosa bilo sve ok, koristili smo zastitu ali opet nista nije sigurna, i stvarno me je strah
a imam jedno pitanje u vezi tog pregleda za otkrivanje trudnoce....jel se radi ultrazvuk ili ide ono svlacenje, te neugodnosti....kako vam je bilo prvi put na takvom pregledu? sada ce se opet naci onaj koji ce reci kako postavljam glupa pitanja i kako sam nepismena (prepoznace se:smileali jb-g moram da pitam kada na takvom pregledu nikad nisam bila i kako ste se vi tada osecali
Imala sam odnos sa deckom,sve je bilo ok, koristili smo zastitu. imam redovne menstuacije, ali u zadnje vreme imam neke simptome trudnoce kao sto su veci stomak, povracanje, brze se zamaram i sl....radila sam 2 testa za trudnoca i oba su bila negativna...da li postoji mogucnost da sam trudna iako nije bilo problema prilikom odnosa? i koliko su testovi tacni?

Она води евиденцију о томе када треба да ми ради колпоскопију, када пап-тест...не бринем око чекања, заказивања, чекања резултата... Додуше кошта мало више, али и вреди! Вреди самим тим што је пријатна атмосфера, што је она љубазна, што ми посвећује довољно времена (бар 15 минута за сваког пацијента), што све обавим ту на једном месту, што нема гужви и чекања...
Значи, пре ћу се двапут годишње одрећи неког шопинга него тог ''луксуза'' да имам свог приватног гинеколога.
Milice pilice, hormoni... nisi trudna![]()
e znam za slucaj da su se chudili shta je devojci kao da nisu neka krvaernja unutrashnja neshto joj bilo loshe a ona trudna. eto i valjda se ok zavrshilo
I pazi... da par dana nakon menstrualnog cikluse ne ejakulira u tebi.hehehe meni nije lose, imam menstruaciju redovno
I pazi... da par dana nakon menstrualnog cikluse ne ejakulira u tebi.
U stvari imash negdje na netu onaj KALENDAR za proracunavanje plodnih i neplodnih dana, koji je relativno pouzdan.
Hvala GazeloCizmice, bre, pa ti sve znas o zenama...