Trudnoća i sex

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
39.257
Skoro se na jednoj temi postavilo pitanje da li i kako za vreme trudnoće treba imati sex.

Da li postoje trudnoće kod kojih je zabranjeno imati klasičan vaginalni sex?
Da je sex tokom trudnoće bezbedan? Da li su neke poze nepoželjne?
Da li ste u trudnoći (ili kada je vaša partnerka bila trudna) imali isto sex kao i pre ili ređe?

Poznato je da kasnije u trudnoći pojačan protok krvi u karličnom delu tela može povećati želju za sexom. Takođe, grudi mogu biti osetljivije, orgazmi mogu biti duži i jači. Jedino veličina stomaka utiče na prilagođavanje poza u sexu.

Kakva su vaša iskustva u vezi sa ovom temom?

1631989795925.png

Hajde da započnem.
Ja sam imala obe trudnoće sasvim bezbedne, tako da nije bilo problema.
Jeste u jednom periodu bila povećana želja za sexom, posebno negde u 7 i 8 mesecu..
Tako da nemam iskustva da se sex smanjuje u tom periodu, kako sam čula od nekih ljudi.
Čak, poslednji orgazam sam imala dan pred termina za porođaj.
Ti si napredna zena, :)

Skoro se na jednoj temi postavilo pitanje da li i kako za vreme trudnoće treba imati sex.

Da li ste u trudnoći (ili kada je vaša partnerka bila trudna) imali isto sex kao i pre ili ređe?

Poznato je da kasnije u trudnoći pojačan protok krvi u karličnom delu tela može povećati želju za sexom. Takođe, grudi mogu biti osetljivije, orgazmi mogu biti duži i jači. Jedino veličina stomaka utiče na prilagođavanje poza u sexu.

Pogledajte prilog 1017516
Имам неки кинки фетиш на ову тему хаха

Hajde da započnem.
Jeste u jednom periodu bila povećana želja za sexom, posebno negde u 7 i 8 mesecu..
Tako da nemam iskustva da se sex smanjuje u tom periodu, kako sam čula od nekih ljudi.
Paula, ispod mira tristo vira,m?:lol:

Hajde da započnem.
Исто. Ту ноћ сам имала односе ујутру ми је пукао водењак. И то у кафићу на првој јутарњој кафи. Још седим као права и размишљам зашто је јастуче испод мене мокро када није падала киша. Тек после ми дошло- пукао ми водењак :aaa:

Pogledajte prilog 1017516
veoma loša. nije bilo sexa ni u jednoj trudnoći sve vreme iako se moj libido u trudnoćama uvek razgoropadi....
ništa se nije desilo, čekala sam da prođe, sanjala da me rastura od sexa neki drvoseča....budila se u znoju
posle porodjaja nisam imala dugo želju za sexom ali u trudnoći jesam zahvaljujući hormonima
međutim partner je imao dijametralno suprotan stav o sexu u trudnoći te sam se isključivo oslanjala na vlažne snove

Pa šta mi to tako puno imamo da pričamo na temu trudnoće i menopauze?
Na pitanje el bi se sexali sa trudnicom odgovor je da ili ne
Na pitanje el bi se sexali sa ženom u menopauzi odgovor je da ili ne
znala sam.
ali jedan je toliko slušao pomno o menopauzi i o promenama u klimaksu, mislila sam da i sam pati od iste boljke
da li muškarcii prolaze kroz menopauzu i kako

samo brzo da ili ne

:lol:

znala sam.
ali jedan je toliko slušao pomno o menopauzi i o promenama u klimaksu, mislila sam da i sam pati od iste boljke
Malo da budem ozbiljan:
To što mi nemamo puno da kažemo na te teme ne znači da ne treba da ih čitamo.
Ovde na forumu ima previše mladih likova koji pojma nemaju o ženama niti o žensko - muškim odnosima.
Čak i većina onih koji su imali priliku da vide čavkicu u RL nema pravu sliku čemu ona služi ni kako se koristi, pa su samim tim potpuno zbunjeni kad je u pitanju upotreba sopstvenog pačeta.
Mislim da su ove teme koje @Paula otvara mnogo dobre i poučne za gore pomenute forumaše, pošto mogu iz prve ruke da pročitaju prava iskustva pravih žena, alternativa su im ili suvoparna stručna literatura ili debilni članci tipa "ova poza je in i dovodi žene do ludila"

Back