Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.668
Ok kad je dogi stajl, desi se čak i slučajno, ali šta mislite o analcu u tzv misionarskoj pozi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bogohuljenje mi nekako, duppe se ne vidi u svoj svojoj slaviOk kad je dogi stajl, desi se čak i slučajno, ali šta mislite o analcu u tzv misionarskoj pozi?
Dobro jutro .. ovde čim nešto napišeš što nije u skladu sa ličnim stavom moderatora on te odmah obrišezaš se brišu poruke ovde
Pipava temazaš se brišu poruke ovde
Мислим да није дозвољен садржај какав си ти поставио.zaš se brišu poruke ovde
Mala rupica za analca
Mala rupica za analca
Mi to radimo da vam ucinimo,sta su onda zene koje to voleTipovi koji to vole očito su homoseksualni ili makar biseksualci
A vi se i dalje pravite da ste normalni
odje smo procitale da vi navaljujete a ne oneMi to radimo da vam ucinimo,sta su onda zene koje to vole
Ako ne volis sex i ne pricas o tome nemoj da trujes druge
Stavi cvike
Ako ne volis sex i ne pricas o tome nemoj da trujes druge
u mraku moze svasta da se desi , secam se jednom super prilikom u krevetu odlicna partija, ja ulecem ali u doope , tesno je, pridizem se na laktove sklizne mi ruke i uleti u vaginu do lakta i onda sam osetio kako mi penis udara u lakat , i to je jedno od objasnjenja fenomena zvanog Penis ElbowOk kad je dogi stajl, desi se čak i slučajno, ali šta mislite o analcu u tzv misionarskoj pozi?