Reg Elita Poruka 24.712 16.06.2009. u 14:41 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #26 Zapadni susjed: I ja sam nedavno jednu usivao uz svijece, ali srecom nije zatrudnila. Kliknite za proširenje... Ne pričaj svašta i ne učestvuj u raspravi ako te ne zanima. Ne moraš da budeš mirođija u svakoj čorbi.
Zapadni susjed: I ja sam nedavno jednu usivao uz svijece, ali srecom nije zatrudnila. Kliknite za proširenje... Ne pričaj svašta i ne učestvuj u raspravi ako te ne zanima. Ne moraš da budeš mirođija u svakoj čorbi.
PlavaPrinceza Aktivan član Poruka 1.462 16.06.2009. u 14:42 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #27 Ponekad pomislim da bi mesari bolje uradili porodjaj od odredjenih lekara.
Z Zapadni susjed Elita Banovan Poruka 17.686 16.06.2009. u 16:03 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #28 Registra.: Ne pričaj svašta i ne učestvuj u raspravi ako te ne zanima. Ne moraš da budeš mirođija u svakoj čorbi. Kliknite za proširenje...
Registra.: Ne pričaj svašta i ne učestvuj u raspravi ako te ne zanima. Ne moraš da budeš mirođija u svakoj čorbi. Kliknite za proširenje...
PAWLLE Poznat Poruka 8.773 16.06.2009. u 16:07 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #29 krajnje je vreme da retard od ovog ministra zdravlja podnese ostavku!!!!!!!!!!!!!
ludishinter Domaćin Poruka 4.191 16.06.2009. u 16:21 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #30 PAWLLE: krajnje je vreme da retard od ovog ministra zdravlja podnese ostavku!!!!!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... Podnece ali malo sutra...
PAWLLE: krajnje je vreme da retard od ovog ministra zdravlja podnese ostavku!!!!!!!!!!!!! Kliknite za proširenje... Podnece ali malo sutra...
kisela bombona Elita Poruka 20.104 17.06.2009. u 00:41 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #31 Torrente Bgd: Pa vidis da ima kondom na glavi...to je verovatno za njih iz ministarstva nabavio Kliknite za proširenje... .
Torrente Bgd: Pa vidis da ima kondom na glavi...to je verovatno za njih iz ministarstva nabavio Kliknite za proširenje... .
Papa Smurf Elita Poruka 17.380 17.06.2009. u 00:49 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #32 kisela bombona: А, за то време министар здравља Tomica nabavlja šest miliona kondoma . Kliknite za proširenje... Sta ce mu toliki kondomi... Ja smem da se kladim da ni par stotina ne moze da iskoristi... I to sa velikim trudom...
kisela bombona: А, за то време министар здравља Tomica nabavlja šest miliona kondoma . Kliknite za proširenje... Sta ce mu toliki kondomi... Ja smem da se kladim da ni par stotina ne moze da iskoristi... I to sa velikim trudom...
kisela bombona Elita Poruka 20.104 17.06.2009. u 06:45 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #33 jnikola78: Sta ce mu toliki kondomi... Ja smem da se kladim da ni par stotina ne moze da iskoristi... I to sa velikim trudom... Kliknite za proširenje... Да је само то, наручио је он и три милиона вакцина од светске здравствене организације! Истину о вакцинама прочитајте овде: http://www.ivonazivkovic.net/istina o vakcinama.htm
jnikola78: Sta ce mu toliki kondomi... Ja smem da se kladim da ni par stotina ne moze da iskoristi... I to sa velikim trudom... Kliknite za proširenje... Да је само то, наручио је он и три милиона вакцина од светске здравствене организације! Истину о вакцинама прочитајте овде: http://www.ivonazivkovic.net/istina o vakcinama.htm
estler Iskusan Poruka 6.392 17.06.2009. u 07:01 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #34 Zapadni susjed: Kliknite za proširenje... .....цврц Милојка....
estler Iskusan Poruka 6.392 17.06.2009. u 07:10 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #35 Torrente Bgd: Auu kakva gostoprimljivost. Ma vi crnogorci ste pickice. Samo ste bucni ali cim popijete jednu iza usiju placete ko seka perse. Kliknite za proširenje... Па ти сад купуј производе што је Томица наручио..
Torrente Bgd: Auu kakva gostoprimljivost. Ma vi crnogorci ste pickice. Samo ste bucni ali cim popijete jednu iza usiju placete ko seka perse. Kliknite za proširenje... Па ти сад купуј производе што је Томица наручио..
Z Zapadni susjed Elita Banovan Poruka 17.686 17.06.2009. u 07:13 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #36 estler: .....цврц Милојка.... Kliknite za proširenje...
estler Iskusan Poruka 6.392 17.06.2009. u 07:19 - Трудницу ушивали уз свећу!!! #37 Zapadni susjed: Kliknite za proširenje...