Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Profesor Marković i ekipa su odradili veliki i važan posao u istraživanju panonskih lesnih naslaga . Njihovi radovi su nam mnogo pomogli , posebno grafikoni geoloških torti! Nekoliko puta je istakao problem datiranja , čak uvezao starost lesa sa završnim fazama poslednjeg ledenog doba .Може да користи.
Тајне леса и Миланковићевих циклуса / Приче из кампуса
Simultano i sinhrono iz više pravaca . Završna glazura je Markova.Moram da čestitam Huberu na analizi imena Herkul. Da pitam Iliju - čija je ta ideja originalno (Jerina-Hera, Jarilo-Herkul)?
Epu, a ova kod Shlimanove Troje neki potochic![]()
Mlava - Zlatni pek, zlatno runo za ispiranje zlata iz reke.Stigao sam do 23. Stranice i jos niko ne pomimje Skamander i onu drugu rijeku Ilijade koje proticu pored Iliona. Inace opisana je kao mocna rijeka u Epu, a ova kod Shlimanove Troje neki potochic
Ovi koji govore o Skadru kao Homerovoj Troji pominju da u Epu pise da se Skamander i ova druga rijeka ulivaju jedna u drugu. I da se troja nalazi pored jezera. Ali ja to na search kroz pdf nikako ne mogu da nadjem. A da se sjetim takodje ne mogu jer sam davno citao.
Inace dok se bavite Trojom ja oplakujem nad Trojanskim zenama, evo i onaj film gledam.
Sram da bude te Ahejce sta su uradili. Mada Euripid je mnogo kasnije od Homera, pa je mozda izmisljao.
Mocna rijeka Skamander, dje je Ahil bachio 500 Trojanaca da bi je zaustavioPotočić od 100 kilometara?
Ne obraćaj pažnju na njega. Ne preza ni od čega da ispadne u pravu.A i zove se Stream, znaci potok, izvor.