Trojanski rat

zenske da li bi se naljutile na vasu jacu polovinu ako bi zapoceo/upao u tucu zbog vas sa nekim?
mislim razne su situacije u opticaju bilo da je to u nekom klubu pa vam neko pridje vi ga odbijate on bude navalentan, bezobrazan, napdnan i sta vec pa vas dragi odreaguje....bilo da je to neka druga situacija na ulici neko dobacuje ...i td

i ima li razlike, ako upadne u tucu recimo, da li je zapoceo ili je u samodbrani? (po vasem misljenju)

za muskarce vazi isto samo u obrnutom rodu
Не волим мушкарце који су склони насиљу.
Волим кад га само једном погледа и овај се склони. :aha:

zenske da li bi se naljutile na vasu jacu polovinu ako bi zapoceo/upao u tucu zbog vas sa nekim?
mislim razne su situacije u opticaju bilo da je to u nekom klubu pa vam neko pridje vi ga odbijate on bude navalentan, bezobrazan, napdnan i sta vec pa vas dragi odreaguje....bilo da je to neka druga situacija na ulici neko dobacuje ...i td

i ima li razlike, ako upadne u tucu recimo, da li je zapoceo ili je u samodbrani? (po vasem misljenju)

NIje mi se nista slicno dogodilo...mora da sam ruzan zenski primerak...kada neko pridje mahom je budala jer ovi normalni retko prilaze tek tako i samo ga ohladim sa imam decka...najcesce i prilaze ili klinci pa mi je komicno jer bih mogla da abortiram takve kao sto su oni ali zbog njih neko da se bije mislim daaaaaaj....druga kategorija koja prilazi su oni +32 e i od njih mi je muka pa ih pogledam bledo i sta ima tu dalje da se prica...vrsnjaci retko bas zapnu pa ne znaju za dosta, bar se meni to ne desava, mozda nekim lepsim da meni iskreno ne...

Nasilje nije nikada resenje, ni u samodbrani, moja devojka bi bila ljuta kada bih odgovorio pesnicama ili vredjanjem, nikada nismo dosli u tu situaciju doduse, ali znao bih reakciju i zato sam 100% spreman. I moras biti strasno psihicki jak da bi bio u tom stanju, mislim da smo devojka i ja, zajedno - prejaki za sva iskusenja.
Nije sve u misicima i u jeziku. :)

Back