Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
E, sorry ... stigao mi pp od jedne CetinjankeEto me samo da to rešim
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, sorry ... stigao mi pp od jedne CetinjankeEto me samo da to rešim
![]()
zvacem
dobro ljudi aj posto se niko ne bije ovde, pih kaki ste ja se ponadala da cemo da cujemo neku vrucu pricu, jeste li nekad upadali u verbalni konflikt, sa konkurencijom, zbog polovine
e zvoco zlotvori nam zatvorise prasice![]()
Na kraju otvaramo pitanje granicada me hebeš ako znam... koliko mi je poznato tema je o konkurentskoj tuči a oni završili na Cetinju![]()
...šta ću sad jadna.... odoše i prasići... i janjići.... i striptiz... i sve ...danas se ne cene prave umetničke vrednosti
![]()
zvacem
dobro ljudi aj posto se niko ne bije ovde, pih kaki ste ja se ponadala da cemo da cujemo neku vrucu pricu, jeste li nekad upadali u verbalni konflikt, sa konkurencijom, zbog polovine
Na kraju otvaramo pitanje granica
Ne spominji burek sa mesom![]()
Rečito, nema šta![]()
ovo je fasizam...ovi obojeni nikad ne spavaju
![]()
E,jes vala do sutra cemo o tim svalerskim poduhvatima koji su se nekada,nekome ,negde desili.![]()
Onaj moj voli da bije
Zato niko ne sme da pricha samnom
pa moram na forum
ne bi li rekla koju
Не волим мушкарце који су склони насиљу.zenske da li bi se naljutile na vasu jacu polovinu ako bi zapoceo/upao u tucu zbog vas sa nekim?
mislim razne su situacije u opticaju bilo da je to u nekom klubu pa vam neko pridje vi ga odbijate on bude navalentan, bezobrazan, napdnan i sta vec pa vas dragi odreaguje....bilo da je to neka druga situacija na ulici neko dobacuje ...i td
i ima li razlike, ako upadne u tucu recimo, da li je zapoceo ili je u samodbrani? (po vasem misljenju)
za muskarce vazi isto samo u obrnutom rodu
zenske da li bi se naljutile na vasu jacu polovinu ako bi zapoceo/upao u tucu zbog vas sa nekim?
mislim razne su situacije u opticaju bilo da je to u nekom klubu pa vam neko pridje vi ga odbijate on bude navalentan, bezobrazan, napdnan i sta vec pa vas dragi odreaguje....bilo da je to neka druga situacija na ulici neko dobacuje ...i td
i ima li razlike, ako upadne u tucu recimo, da li je zapoceo ili je u samodbrani? (po vasem misljenju)
zenske da li bi se naljutile na vasu jacu polovinu ako bi zapoceo/upao u tucu zbog vas sa nekim?
Zato vise i ne pravimo skupove forumasa kod tebe.
Vratimo se ubiVeni![]()
to je ok ukoliko sam fizicki ugrozena..za verbalno mi bas i ne treba pomoc..osim ako verbalno nije pretnja fizickim ugrozavanjem
i da nije se trojanski rat vodio zbog zene