Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Nisam ni rekao da ima papučara ... oni svoje žene posmatraju kao predmete ... možda im se baš i zbog toga desi poneki lokateli![]()
Vidis da ne znas.Izuzetno postuju svoju zenu i porodicu.Mani se ti "Virdzine"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni rekao da ima papučara ... oni svoje žene posmatraju kao predmete ... možda im se baš i zbog toga desi poneki lokateli![]()
Vidis da ne znas.Izuzetno postuju svoju zenu i porodicu.Mani se ti "Virdzine"
Ma i treba da je poštuju i svi zadovoljni
Poštuje je on, poštujem je ja i tako to![]()
Mislis da sam ti ja poverovala bilo sta od onog sto si ispricao?![]()
ko umije njemu dvije![]()
Neću....![]()
...nisi me shvatila.....kada sam pitao zar nije tako bilo? mislio sam na temu.....oduvek su oni koji su izgarali i ginuli za ribu dobijali ofinger......dok su drugi brali grožđe.......
Sta se duris, jakad ti propratis moje kometare onako umetnicki
![]()
A ti misliš da je meni do toga da tebe ubedim u bilo šta
Rekao svoje mišljenje na temu, a ti misli da se Crnogorke ne švaleraju i super![]()
Ma naravno da takvom svaleru ne trebaju potvrde,ne moje nego nicije.Samo,pravi muskarac nikada ne prica o takvim stvarima.Cuti i radiOstavi na zenama da ga hvale.
Ebote, Luna, ja pričam uopšteno, a ti se unosiš lično ... još spominješ neke cetinjske jarane ... i onda bravura - meni podmećeš da pričam lične doživljaje![]()
Vrati se sreco pa opet procitaj sta si kuckao![]()
Šta sam kuckao ... da sam ebao Crnogorke ? 'Oćeš reći da nisamAjd ok
.......
Jooooooooooooj, kako ne kontaš da sam ja tu nebitan
Ebu ih kako stignu, veruj mi ... al' ajd dobro ... ti si ovde karakter a ja nisam ... i žene Cetinjana se ne kurvaju ... je l' ok sad![]()
ša ti čekaš?![]()
........
Jel ti to čekaš 5 ujutro... pa na vruć burek s mesom?!![]()
Cekajte ljudi,ko koga ovde rovasi?![]()