Trojanski rat

aaa fala

ja se nikad nisam potukla s nekom zesnkom zbog frajera...jes boli me uvo da se spustam na taj nivo...a nije mi se ni desilo da me neka provocira...al dobro majusna sam ja ko zna vreme ce pokazati...al ako me napadne fizicki mora se branim...a ovako da ja prva krecem...ma idi begaj

jedina zenska s kojojm sam se tukla, i prva zapocinjala plus, je bila devojcica koja je malteretirala moje macke...uuu teske batine je nekoliko puta dobila :manikir: ...jesam bila zgoljavo dete al zilavo ...a i kad covek pobesni ... :lol:

:lol:

ja sam se tukla u zabavishtu
tukla sam druge devojchice koje su dirale moje drugarice

moja prva ''tucha'' zapravo je bila sa dobermanom kad sam imala dve godine valjda

Sad ja ispadam negativac, c,c,c je li Djokice??? Sram te bilo :lol:
ko umije njemu dvije ;) :lol:
Jeste, uvek je tako bilo... Ali neka, nemoj da prekidas tradiciju, zanimljivo je :D
Neću....:rumenko: :zper:

...nisi me shvatila.....kada sam pitao zar nije tako bilo? mislio sam na temu.....oduvek su oni koji su izgarali i ginuli za ribu dobijali ofinger......dok su drugi brali grožđe.......;)

Ne ne .... Kažem :

Druže, pa i ja sam bio oženjen ... zar misliš da bih radio tebi ono što ne bi voleo meni da se desi ...

I progutaju :)

Pa nije ni meni ni njemu stalo da se ja ispovedam ... i tako nađemo zajednički interes :D

Onda ti na svojim bludnim avanturama susreces papucare.Mada ,statisticki,cim je muz papucar njegova zena je k.....pa se uklapa.:)

Onda ti na svojim bludnim avanturama susreces papucare.Mada ,statisticki,cim je muz papucar njegova zena je k.....pa se uklapa.:)

Auuuuuuu, ne znam baš :)

Bilo je tu i izuzetno patrijarhalnih Crnogoraca, na primer ... to su oni što nemaju vrat ... sunce sija, al' kad se nadvije nad mene - naoblači se :) I kaže : "Priznaj, moram da znam" ... al' bolje je i njemu i meni da ne zna i na tu kartu igram i prolazi, veruj mi :)

ja sam se tukla u zabavishtu
tukla sam druge devojchice koje su dirale moje drugarice

moja prva ''tucha'' zapravo je bila sa dobermanom kad sam imala dve godine valjda

ovo sam bila 3 razred osnovne...par puta smo se tukle :lol: nedokazno cudoviste :evil:

a u starijim razredima osnovne sam se tukla sa decacima ...ono kad te stipne za dupe ...pa tad sam pocela nokte da pustam malo...7, 8 razred...uf :manikir: :lol:
a sad ne vredi sestro probala sam slozi me ki metar drva :besna: i plus mi prija da me vata za dupe :zper::zcepanje:
e sta ti je zensko...ko ce to razumeti :aha:

Auuuuuuu, ne znam baš :)

Bilo je tu i izuzetno patrijarhalnih Crnogoraca, na primer ... to su oni što nemaju vrat ... sunce sija, al' kad se nadvije nad mene - naoblači se :) I kaže : "Priznaj, moram da znam" ... al' bolje je i njemu i meni da ne zna i na tu kartu igram i prolazi, veruj mi :)

Papucari:manikir:Ne bih ti ja trazila nikakvo priznanje jer ne bi stigao da odgovoris,veruj mi.Poznavajuci divne Crnogorce s Cetinja mislim da ti takvog nisi sreo jer da jesi trebala bi ti drugacija tastatura.:p

mmmm...ne bih se naljutila....prvo shto znam da ovaj moj ne bi zapoceo fajt bez doooobrog razloga...
nek' se tuce koliko god hoce samo da se ne prolije ni jedna kap..piva naravno...:mrgreen:

jedan se tamo nekad davno potukao zbog mene...majmun...mislim,inace je majmun...

a ja,nisam do sad...ali nikad nije kasno zar ne...mislim,nisam zbog momka...

On da je mudar covek,ne bi mu zena ni bila kur.vetina.
Posto je prost,ipak mislim da tako i reaguje.

Ajd ovako ... Ti mi ebeš ženu ... i ja tebe za gušu i kažem : Priznaj ... I ti, normalno - Nisam, šta ti je ...

I nema tu mudrosti, prijatelju ... ja ako ti ne poverujem - pičnem te, ali znam da mi je život syeban ...

Ne, nego ti verujem, ako si bar malko ubedljiv, jer onda imam mir u kući ...

Nema to veze s intelektom, već s linijom manjeg otpora ... a mnogi su tome podložni, naročito kad je brak u pitanju ...

Back