Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
- 19.731
ima nešto starinski romanitčno u tome da te muško odbrani i šakama ako treba...eh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, dobro, neka, neka...Samo ti mene sabotiraj
![]()
ja se nikad nisam potukla s nekom zesnkom zbog frajera...
nemoj da se ljutiš odma
a zar nije uvek tako bilo? nemoj sada da se lažemo...
p.s. iskreno razmišljao sam se da li uopšte ovo prvo da napišem znao sam da ćeš se naljutiti.....![]()
aaa fala
ja se nikad nisam potukla s nekom zesnkom zbog frajera...jes boli me uvo da se spustam na taj nivo...a nije mi se ni desilo da me neka provocira...al dobro majusna sam ja ko zna vreme ce pokazati...al ako me napadne fizicki mora se branim...a ovako da ja prva krecem...ma idi begaj
jedina zenska s kojojm sam se tukla, i prva zapocinjala plus, je bila devojcica koja je malteretirala moje macke...uuu teske batine je nekoliko puta dobila...jesam bila zgoljavo dete al zilavo ...a i kad covek pobesni ...
![]()
Ma i ne treba da se tučeš ti ... nego je nezgodno kad se neki muž, na primer, iskolači ispred mene ....
Šta ću ... čovek u pravu ... odr'o bi me od batina ... i tad samo kliker pomaže![]()
pa sta mu kazes,da si postar??![]()
ko umije njemu dvijeSad ja ispadam negativac, c,c,c je li Djokice??? Sram te bilo![]()
Neću....Jeste, uvek je tako bilo... Ali neka, nemoj da prekidas tradiciju, zanimljivo je![]()
Ne ne .... Kažem :
Druže, pa i ja sam bio oženjen ... zar misliš da bih radio tebi ono što ne bi voleo meni da se desi ...
I progutaju
Pa nije ni meni ni njemu stalo da se ja ispovedam ... i tako nađemo zajednički interes![]()
Ako mu kazes da si bio ozenjen,tek tad ti sledi nokaut.Ne ne .... Kažem :
Druže, pa i ja sam bio oženjen ... zar misliš da bih radio tebi ono što ne bi voleo meni da se desi ...
I progutaju
Pa nije ni meni ni njemu stalo da se ja ispovedam ... i tako nađemo zajednički interes![]()
Ma i ne treba da se tučeš ti ... nego je nezgodno kad se neki muž, na primer, iskolači ispred mene ....
Šta ću ... čovek u pravu ... odr'o bi me od batina ... i tad samo kliker pomaže![]()
Onda ti na svojim bludnim avanturama susreces papucare.Mada ,statisticki,cim je muz papucar njegova zena je k.....pa se uklapa.![]()
Ako mu kazes da si bio ozenjen,tek tad ti sledi nokaut.![]()
ja sam se tukla u zabavishtu
tukla sam druge devojchice koje su dirale moje drugarice
moja prva ''tucha'' zapravo je bila sa dobermanom kad sam imala dve godine valjda
Da,ali taj sto hoce da mlati zbog zene sigurno ne misli tako o svojoj.Ma jok bre, tad se još solidarišemo da su žene rospije![]()
Da,ali taj sto hoce da mlati zbog zene sigurno ne misli tako o svojoj.![]()
Auuuuuuu, ne znam baš
Bilo je tu i izuzetno patrijarhalnih Crnogoraca, na primer ... to su oni što nemaju vrat ... sunce sija, al' kad se nadvije nad mene - naoblači seI kaže : "Priznaj, moram da znam" ... al' bolje je i njemu i meni da ne zna i na tu kartu igram i prolazi, veruj mi
![]()
PapucariNe bih ti ja trazila nikakvo priznanje jer ne bi stigao da odgovoris,veruj mi.Poznavajuci divne Crnogorce s Cetinja mislim da ti takvog nisi sreo jer da jesi trebala bi ti drugacija tastatura.
![]()
Ajd dobro, ti ceni Cetinjane ... ih ja ih volim, a naročito mace im![]()
On da je mudar covek,ne bi mu zena ni bila kur.vetina.Druže, on ako mene zvekne - ispraznio se, ali je priznao da mu je žena kurvetina ... veruj mi, znam šta pričam![]()
Naravno da ih cenim,imam tamo puno dobrih prijatelja a nisam cula da je necija maca nastradala
Nećeš ni čuti ... to je strgo pov.![]()
On da je mudar covek,ne bi mu zena ni bila kur.vetina.
Posto je prost,ipak mislim da tako i reaguje.
Tamo nema papucara tako da je tvoj prica potonula![]()