Trivan: Investitori odustaju zbog Nikolića

Juzni tok je dogovoren da ide preko Slovenije...(Pre neki dan je bila vest u Vestima krstarice)
А до Словеније гас стиже с орбите, а?
Srbija je izostavljena iz toga.

KO planira da Beograd bude prestonica Evroazijske unije na Balkanu?

Ja sam citao da Amerikanci planiraju da Turska bude lider na Balkanu i organizator evroazijske unije sto ima mnogo vise smisla rezona!
Ја сам читао(да, да...) у мемоарима Кисинџер ДР Хенрија( није мачији кашаљ, не, не) да су САД гарант париског мировног уговора између Северног и Јужног Вијетнама из фебруара 73.

Кад оно... за 1.Мај 75.Вијет Мин и Вијет Конг у Сајгону!
Јел се сећаш хеликоптера на крову амвасаде САД у Сајгону и хистеричног бегања, а?

Poslednja izmena:
Juzni tok je dogovoren da ide preko Slovenije...(Pre neki dan je bila vest u Vestima krstarice)

Srbija je izostavljena iz toga.

KO planira da Beograd bude prestonica Evroazijske unije na Balkanu?

Ja sam citao da Amerikanci planiraju da Turska bude lider na Balkanu i organizator evroazijske unije sto ima mnogo vise smisla rezona!

a preko kojih dana ce stici do Slovenije?

Rusija planira... do 2015, taman ce se EU raspasti

А до Словеније гас стише с орбите, а?Ја сам читао(да, да...) у мемоарима Кисинџер ДР Хенрија( није мачији кашаљ, не, не) да су САД гарант париског мировног уговора између Северног и Јужног Вијетнама из фебруара 73.

Кад оно... за 1.Мај 75.Вијет Мин и Вијет Конг у Сајгону!
Јел се сећаш хеликоптера на крову амвасаде САД у Сајгону и хистеричног бегања, а?

Pa moze da bude i helikopter na krovu "ambasade" na Kosmetu, samo je pitanje da li ste vi spremni da zrtvujete 2 000 000 ljudi za to?

Ti stvarno mislis da bi VS trebalo vise od 2 sata od Nisa do Pristine. :roll: ....a siguran sam da bi manje zrtve bile kad bi Srbi krenuli goloruki i s'kamenjem.
Aj' probaj ponovo. :D

Ja imam puno postovanja prema Vasoj vojsci, ma sta ovde raznorazni experti misli o tome...samo da li ste spremni na ono sto sledi posle toga? Vijetnam je zrtvovavo 2 000 000 ljudi i treba vec 35 god da se oporavi? Da li je Srbija sposobna za tako nesto?

Коначно нешто паметно и од тебе......

У ствари Триванка као и њени пулени су данас добили корпу од Председника Николића па су се разбеснели.

Николић их је откачио са осмехом на лицу а Дачић је збрисао у Русију..... Како да саставе Владу ???

DS.jpg

Такође су у страху и у вези са тим што је њихова једина узданица Дачић отпутовао у Москву.

Шта ако Руси препоруче Дачићу да састави владу са СНС-ом и ДСС-ом ???? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ta banda od zla oca i josgore majke bi kolektivno trebala biti u Zabeli..a Trivanku postaviti za glavnu babaseru na BAS_u za zasluge koje je postigla sa tim svojim izlivima gluposti bez presedana.

Ti stvarno mislis da siptari mogu dati bolju ponudu/cenu od Srbije.
To nikad nije ni bio problem, vec sto Srbiju vode maloumnici, lopovi i kriminalci.
Kad se oni smeste u odgovarajuci ustanove (ludnica i zatvore), onda ce i drzavna politika poceti da se odvija u pozitivnom pravcu.

Pa da Zepter, Miskovic, beko i slicni daju po 50 miliona za lobiranje rat vam uopste ne bi bio potreban...a ovako....

Pa da Zepter, Miskovic, beko i slicni daju po 50 miliona za lobiranje rat vam uopste ne bi bio potreban...a ovako....

Cekali smo tebe da nas prosvetlis ... pre tebe se niko toga nije dosetio ... :lol:

Pare su odvojene - ali amerika i Zapad su imali svoje planove protiv Srbije i tu se nista nije moglo ... al zato sad uzivamo u kolapsu Zapada , amerike i EU ... :ok: .. i u obnavljanju moci nase pravoslavcne brace Rusa ..

:DTrivanka je Tomina krtica u DS-u.Svaka njena izjava snizava rejting DS-a,a ona je toga svesna,ali i dalje lupa...Sta li ce biti sledeca izjava doticne?Mozda ce optuziti Tomu da je zbog njega prekinuta komunikacija sa vanzemaljcima,koju je prethodno Micun uspostavio koristeci Cedin metod komunikacije sa zmajevima...

ja licno verujem da italijani nisu ni hteli ovde da nesto grade i investiraju

rezim ih je samo iskoristio za predizbornu kampanju.

danas vidimo da su lagali. nista od fabrika.

znao sam da lazu

То ти је као с изборима у Звезди. Пред изборе стижу Кинези, нов стадион... а сад, од свега остао само Лукић/Весић.

• Podržavam
Reactions: 27E

Back