Triofantastikus na svim kanalima TV Seselj, Nestorovic i Bokan

Onda neka se probijaju na tržištu bez nacionalne frekvencije. Nacionalnu frekvenciju dodeliti samo onima koji propagiraju istinske vtednosti, obrazuju stanovništvo i nepristrasno i profesionalno informišu građane.
Ево, сутра одузмеш фреквенције Пинку, Хепију, Првој и Б 92 и даш их телевизијима које пропагирају "истинске вредности".Поставља се питање од чега ће се финансирати те станице, ако крену да емитују класичну музику, изворну народну музику, џез, емисије о култури, образовни програм и слично.То би гледало 5-6% популације, и нико не би имао интереса да се рекламира преко тих канала.Не би било СМС-гласања и згртања профита по том основу.

Све те тв-станице би брзо пропале.

Ове садашње телевизијске станице пропагирају истинске вредности капиталистичке Србије.Ријалити је права слика садашње Србије.

Ja sam zabrinuta za mentalno stanje nase nacije.

Gledam neki klip tamo zena iz Dveri- normalna, Poksovac- normalan i sin od Seselja. Sve u svemu jedna od normalnijih "debata" niko nije lupetao previse.
Ljudi u komentarima - ma vi ste placenici , vi ste ovo , vi ste ono:confused:

Gledam komentare ispod drugih klipova- o Kraljici koja jede decu i pije im krv da bi duze zivela, gusteri, ravna zemlja, belosvetske zavere i specijalni rat iskljucivo protiv Srba, cipovanje, kemtrejls
Ljudi u komentarima- carevi, samo napred, raskrinkajte belosvetsku bagru :eek: , napravite nalog na toj i toj mrezi da se povezemo kad nas ovde zabrane,

Ja sam zabrinuta za mentalno stanje nase nacije.

Gledam neki klip tamo zena iz Dveri- normalna, Poksovac- normalan i sin od Seselja. Sve u svemu jedna od normalnijih "debata" niko nije lupetao previse.
Ljudi u komentarima - ma vi ste placenici , vi ste ovo , vi ste ono:confused:

Gledam komentare ispod drugih klipova- o Kraljici koja jede decu i pije im krv da bi duze zivela, gusteri, ravna zemlja, belosvetske zavere i specijalni rat iskljucivo protiv Srba, cipovanje, kemtrejls
Ljudi u komentarima- carevi, samo napred, raskrinkajte belosvetsku bagru :eek: , napravite nalog na toj i toj mrezi da se povezemo kad nas ovde zabrane,
QAnon ekipa je najaktivnija na internetu. :lol:

Teren Radule.

Back