Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У праву си. На пар места сам ишао преблизу млађих воћки и мало оштетио..Nemoj previse uz drvece, jer moze da se osteti kora, orah je posebno osetljiv na to a ni drugo nije bas imuno toliko.
Koji trimer imas?Ових дана шљивик. Тримером. Око 10 ари..
Имам демон пољски.. Кад правим откосе на детелини и трави ставим циркулар. Ваља ли овај трокраки?Koji trimer imas?
Чим си косио, јеси ли комбиновао са ножем или само струном?Pre par dana kosio oko 30 ari nigde hladovine....izgoreo sam ziv, isto oko vocnjaka.
..pa moze, mada licno ja nisam ljubitelj tih trokrakih cirkulara.Имам демон пољски.. Кад правим откосе на детелини и трави ставим циркулар. Ваља ли овај трокраки?
Samo struna a nije bas mala trava bila, onako..najcesce sa 2.7 cetvrtasta a ponekad i 3mm...Чим си косио, јеси ли комбиновао са ножем или само струном?
Moj je Alpinina masina i malo trosi gorivo, nije prejak ali je pouzdan.Који је твој тример?
Чим будем имао лове купићу немачки Штил. Поузданији и мање троше. Кинези троше као тенк.
Јесте струна је закон и само удри. Ја са 2,4, а четвртасту ћу да пробам.Samo struna a nije bas mala trava bila, onako..najcesce sa 2.7 cetvrtasta a ponekad i 3mm...
Cetvrtasta se manje kida od okrugle, neke kineske strune znaju da se slepe pa mora da se otvori glava i razlepi bukvalno, meni se najbolje pokazale Stihlove ali su sada digli cenu poprilicno tako da mi se ne isplate.Јесте струна је закон и само удри. Ја са 2,4, а четвртасту ћу да пробам.
ako rtadis za kes, oderi covekaJa za par dana cu imati neko kosenje vocnjaka oko 25 ari ali je mnogo dugacko oko 200 metara ima 5 reda ukupno i ima neki kanal pa je nezgodno, naravno to za kesh radim i ima puno niskih grana u jednom redu pa cu morati prvo taj tezi deo pa na kraju laksi, tako je najbolje.
imas kosacice na baterije. oko 300 evra. ne cujes motor, samo proces secenja <3Za moj pojma odviše glasna
Ma jok, normalno naplacujem, njegovo je sve,...gorivo, strune....a moj rad...kod nekih je moja struna, gorivo ali je i skuplje jbg.ako rtadis za kes, oderi coveka![]()
najs. 3-4 takvih i mirna godinamislim da sve ukupno kad se sabere ima oko 1 hektar.
Ja sam kupio od 7 konja i za veliku travu, na benzin naravno.imas kosacice na baterije. oko 300 evra. ne cujes motor, samo proces secenja <3