DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.721
Danas pokupio novu alpinu 52D.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja radim za pare, nije mi to u interesu.Što ne pređeš na parkside pro bez četkica? Dupla baterija, dupli punjač, kosiš večno bez troškova.
Ma to je neki plac blizu je puta, bila nekad njiva imam jos jedan deo ali je uzi, imace posla da se to istrebi.Trava se inače kosi pre nego što baci seme i tako se drži pod kontrolom. Ovako zapušteno posle nekoliko godina ne možeš ni da kociš koliko se zabuseni trava.
Prava stvar je preorati i posaditi travu, onda si miran nekoliko godina kosiš samo jednom godišnje.

Ma imam profesionalnu testeru, nije to problem, samo lanac ostar i sece sve zivo.Seme korovčine pa izraste busen ko trska debelo stablo treba ti batina a ne testera![]()
Nije smuk baš bezopasan ima otrov ali ugl dobro boli ugriz zbog otrova. Alergičari su gotovi ako ih ugrize.Na zmije nisam nalicao, kod mene ima smukova koji su bezopasni.
Ja sam sa ovom mojom rotacionom kosio metarsku travu i to gustu i ja nisam normalan ali je pokosila.Nije smuk baš bezopasan ima otrov ali ugl dobro boli ugriz zbog otrova. Alergičari su gotovi ako ih ugrize.
Ja te kosine radim tako što onu malu lidl plastičnu barbi kosilicu zavežem kablom da je uključena pa je spuštam za kabl i namotavam nazad. Imam jedan ar tako planinarski odradim za 20 minuta. Sa trimerom se klizam jer je mokra trava i može da se izgine jer je baš strmo.
Imam i wifi robot kosilicu iz lidla kupio novu za 100 evra žena neće da je koristi stoji džabe. Šta ti je kamena konfiguracija srbskog mozga jbg. Umesto da uživaš ti se rkaš ceo vikend sa korovčinom i travom.
Ma jok, kad vlazno uhvati oko stitnika ali se povremeno ocisti, nije to neki problem, vazno je da su trimeri pouzdani i da pale kako treba i rade.Može ali je često čistiš jbg uvrti se oko osovine
A ako mislis na rotacionu, nije hvatalo oko onog noza, imala je dovoljno snage da je sece.Može ali je često čistiš jbg uvrti se oko osovine
Precenjen brend, Stihlovi trimeri nisu nista bolji od Alpine, niti su njihovi testerici bolji od Dolmara na primer.Samo štilovi trimeri ovo kinesko sve imitacija za pola sezone.