Тримери, косачице.. Чим косите и шта.

IMG_0460.jpeg

Trava se inače kosi pre nego što baci seme i tako se drži pod kontrolom. Ovako zapušteno posle nekoliko godina ne možeš ni da kociš koliko se zabuseni trava.

Prava stvar je preorati i posaditi travu, onda si miran nekoliko godina kosiš samo jednom godišnje.
Ma to je neki plac blizu je puta, bila nekad njiva imam jos jedan deo ali je uzi, imace posla da se to istrebi.
Ne moze traktorom jer ima i neko siblje izraslo to cu morati testeretom da secem.

Na zmije nisam nalicao, kod mene ima smukova koji su bezopasni.
Nije smuk baš bezopasan ima otrov ali ugl dobro boli ugriz zbog otrova. Alergičari su gotovi ako ih ugrize.

Ja te kosine radim tako što onu malu lidl plastičnu barbi kosilicu zavežem kablom da je uključena pa je spuštam za kabl i namotavam nazad. Imam jedan ar tako planinarski odradim za 20 minuta. Sa trimerom se klizam jer je mokra trava i može da se izgine jer je baš strmo.

Imam i wifi robot kosilicu iz lidla kupio novu za 100 evra žena neće da je koristi stoji džabe. Šta ti je kamena konfiguracija srbskog mozga jbg. Umesto da uživaš ti se rkaš ceo vikend sa korovčinom i travom.

Poslednja izmena:
Nije smuk baš bezopasan ima otrov ali ugl dobro boli ugriz zbog otrova. Alergičari su gotovi ako ih ugrize.

Ja te kosine radim tako što onu malu lidl plastičnu barbi kosilicu zavežem kablom da je uključena pa je spuštam za kabl i namotavam nazad. Imam jedan ar tako planinarski odradim za 20 minuta. Sa trimerom se klizam jer je mokra trava i može da se izgine jer je baš strmo.

Imam i wifi robot kosilicu iz lidla kupio novu za 100 evra žena neće da je koristi stoji džabe. Šta ti je kamena konfiguracija srbskog mozga jbg. Umesto da uživaš ti se rkaš ceo vikend sa korovčinom i travom.
Ja sam sa ovom mojom rotacionom kosio metarsku travu i to gustu i ja nisam normalan ali je pokosila.

Može ali je često čistiš jbg uvrti se oko osovine
Ma jok, kad vlazno uhvati oko stitnika ali se povremeno ocisti, nije to neki problem, vazno je da su trimeri pouzdani i da pale kako treba i rade.
Sad kad vece vrucine hoce struna malo da slepi pa onda glava ima problem da je izbaci kako treba, tu malo zna da bude cimanja ali nista strasno.

Back