- Poruka
- 30.460
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boris Tupavkovski i njegov Porfirogenit spadaju u humoristicko štivo.
Zato što je to stav moderne nauke.Da li si sposoban da objasniš zašto to smatraš?
Zato što je to stav moderne nauke.
Tvoj alternativni um nije sposoban da prihvati tu činjenicu.
Mnogo puta smo postavljali citat iz uglednog naucnog časopisa u kome stoji da se vesti koje pruža Porfirogenit ne podudaraju ni sa jednim njemu savremenim izvorom.Je li možeš to da dokažeš?
Šta ti misliš da znači 'alternativno' tj. na koji način ti koristiš tu reč?
Da li si sposoban da objasniš zašto to smatraš?
Je li možeš to da dokažeš?
To je nekoliko puta tebi lično objasnio i nema potrebe da ponavlja.Šta ti misliš da znači 'alternativno' tj. na koji način ti koristiš tu reč?
Mnogo puta smo postavljali citat iz uglednog naucnog časopisa u kome stoji da se vesti koje pruža Porfirogenit ne podudaraju ni sa jednim njemu savremenim izvorom.
Činjenica poznata svakom laiku u nauci je prepoznata tek 2011g. To je jedino što čudi.
Citat:Sve vesti koje donosi Porfirogenit, ili pak samo neke?
Pošto si čoveka samog proglasio doslovno kao, citiram, humorističko štivo.
Citat:
Despite the many and great inconsistencies of the DAI with the other sources we possess, Constantine’s narrative was, after this date, considered the most reliable, bringing a re-discovery of the early medieval past to the seventeenth century
Упркос многим и великим недоследностима ДАИ са другим изворима које поседујемо, Константинов наратив се после овог датума сматрао најпоузданијим, доносећи поновно откриће ранe средњовековне прошлости у 17.веку
To je nekoliko puta tebi lično objasnio i nema potrebe da ponavlja.
Preko sto puta, garantovano:
https://forum.krstarica.com/search/...=1&c[nodes][0]=26&c[users]=Kole11&o=relevance
Kako te nije stid?
nekima se mora crtatiPa to što neko ponavlja po bezbroj puta, alternativno, alternativno, alternativno, ne znači da je doslovno igde objasnio na šta pod tim misli. Ja ga jesam upitao o čemu se tu radi, i to više puta, ali Kole11 do sada još uvek nije nijednom obrazložio.
Jedini način na koji se dotično izbegavanje pojašnjenja može razumeti jeste da to zapravo ništa uopšte ni ne znači, tj. da se radi o čistom etiketiranju.
Ja sam koristio reč alternativci i alternativno kao ublaženi, neutralniji pojam u odnosu na paraistoričari, pseudonaučnici, novoromantičari, zato što sam primetio da se neki ljudi lično prepoznaju i vređaju kad tako nešto napišem. Pa sam tu primenjivao tu reč iz političke korektnosti, da se ne bi neko mojim rečima osetio prozvanim. Ali izgleda da se Kole11 i rečju čak alternativac osetio prozvanim, pa me je Kole11 samo kopirao i počeo da ponavlja taj termin, ali bez nekog preteranog smisla (štaviše, deluje i da je koristi iz sasvim suprotnih razloga; kod mene je to bilo isključivo iz dobronamernih razloga, a ovde deluje da je naprotiv, iz malicioznih). Ono, bukvalno detinjasto ono buu-huuu, nisam ja alternativa, već on.![]()
Je li veselo u zemlji mašte, dečko? Ti si isti kao Šiptari ili Makedonci kad objašnjavaju kako ceo svet zna da su oni najstariji i da je nauka utvrdila ili dokazala svaku nebulozu koju izreknu. To je taj stepen samouverenosti, totalno isti. Sve manje je smešno i postaje sve tužnije i jadnije.Zato što je to stav moderne nauke.
Tvoj alternativni um nije sposoban da prihvati tu činjenicu.
Uuuu, Paroški, stari Rac.
Zovi kad treba. Tu oko 12-og veka mogu da dam pristojne argumenate, da pojasnimo šta treba i kome treba.Predlažem da pozovete onog pikamera ili tako nekog sa hrvatske naučne fantastike da vam on sve objasni o Nemanjićima o srpskoj istoriji i sl pošto neki kao "autoriteti" ćute pred njim i kad laže kao minhauzen a sagovornike najprostije vredja.