Tri velike države u isto vreme priznale državu Palestinu: Britanija, Kanada i Australija uz Palestince

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za priznanje države Palestine?

• DA

glasova: 15 60,0%
  • NE

glasova: 10 40,0%

• Ukupno glasova
    25
Ma to su politicki ''jevreji'', gojimska masa koja ce da izgine kad ih pravi jevreji gurnu u opshti genocid opet za svoj biznis i uticaj u svetu ko pod Hitlerom koji je bio njihov poslushnik
Pa ne bih ja previse vjerovao ni balkaninfu, helmu i tako tim produkcijama. Prevelika bi to zavjera bila da postoje jevreji prvog i drugog reda...ko bi tu podjelu toku vremena iskontrolisao?

Ne znam samo sta su oni to priznali? Gde je teritorija te drzave, gde su joj granice? Gde je glavni grad, gde je parlament a gde vlada i predsednik? Gde su voska i policija, jel to mozda Hamas oznacen od mnogih kao teroristicka organizacija? Gde ce da posalju ambasadore konzule, a hoce li teroriste da prihvate kao ambasadore i konzule? Bruka i sramota...

Arapi su bili tu pre Jevreja... Bog ih je uveo u Arapsku Palestinu iz Egipta, dodushe sam dva coveka od 600 000 koliko je poshlo iz egipta...

Toliko su ''slushali'' Boga koji ih je spashavao iz najgorih situacija, da im je cak i vodja i prorok naljutio Boga i nije ushao u obecanu zemlju

Jevreji nisu porkelom iz Egipta nego su tamo bili u ropstvu nakon što je Egipat pokorio kanaanske zemlje. Arapa nema do 5. veka nove ere na tim prostorima. Brkaš Arape sa svim semitima.

Ti si bolestan... Antihrist se josh nije rodio
hriscani 1. veka su cekali Hristov drugi dolazak, a onda je vas rim prevario da cekate antihrista, ali nazovite se onda antihriscani ako vec njega cekate, bilo bi postenije

ej, Hristos ti rece da ne znas ni dan ni cas 2. dolaska,a ti kaz4s dok se rodi antihrist pa za 30 i nesto godina? i ja sam bolestan? ne cekas drugi dolazak, cica, i onda nisi hriscanin, prosto kao pasulj
Izrailjcima u knjizi ponovljenih zakona kroz Mojsija... oko 1500 godina pre Hrista
aha, jeronim rekao, a jevreji ne znaju kada je zoveo Mojsije? https://en.wikipedia.org/wiki/Moses
Rabbinic Judaism calculated a lifespan of Moses corresponding to 1391–1271 BCE;[14] Jerome suggested 1592 BCE,

hriscani 1. veka su cekali Hristov drugi dolazak, a onda je vas rim prevario da cekate antihrista, ali nazovite se onda antihriscani ako vec njega cekate, bilo bi postenije

ej, Hristos ti rece da ne znas ni dan ni cas 2. dolaska,a ti kaz4s dok se rodi antihrist pa za 30 i nesto godina? i ja sam bolestan? ne cekas drugi dolazak, cica, i onda nisi hriscanin

aha, jeronim rekao, a jevreji ne znaju kada je zoveo Mojsije? https://en.wikipedia.org/wiki/Moses
Rabbinic Judaism calculated a lifespan of Moses corresponding to 1391–1271 BCE;[14] Jerome suggested 1592 BCE,
cudime da su se usudili da priznaju palestinu

:tick:...ukoliko se ne obrate Hristu i ne poveruju Mu.

Luka 13:34,35

Isa bi se Zgrozio da vidi tebe i @ИПХ ЗИЛОТ

1000017983.jpg

Pa to je opste poznata stvar da je vestacki umetnuta drzava, a ti sto pises znak je da si sektas, jer je Otkrovenje deo Biblije, ali ga ne moze tumaciti svako, i ne tako na svoju ruku kao ti.
samo tebi neka aminuje kezualko, mozda nesto i ispadne, prirodno, a meni si jasna kada tako lupas: nisi otvorila bibliju 5 puta u zivotu, nemas pojma sta sve pise u njoj;
nego da se vratimo na temu o te dve drzave od kojih samo 1 postoji, a druga:

Palestine state will never exist, says son of Hamas founder

cudime da su se usudili da priznaju palestinu
mene ne cudi, rekoh ovo je pilatovsko pranje ruku od palestinske krvi, ne postoji nikakva drzava palestina, a mogla je da postoji da je osnovana istovremeno kada i izrael - vidi moj post ispred ovog, procitaj tekst, rece da znas engleski
Ne znam samo sta su oni to priznali? Gde je teritorija te drzave, gde su joj granice? Gde je glavni grad, gde je parlament a gde vlada i predsednik? Gde su voska i policija, jel to mozda Hamas oznacen od mnogih kao teroristicka organizacija? Gde ce da posalju ambasadore konzule, a hoce li teroriste da prihvate kao ambasadore i konzule? Bruka i sramota...
to i ja kazem isto

Back