хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.271
Bugarska je priznala nezavisnost Palestini u 1988.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MAKE BULGARIAN EMPIRE GREAT AGAIN.Bugarska je priznala nezavisnost Palestini u 1988.
Pa ne bih ja previse vjerovao ni balkaninfu, helmu i tako tim produkcijama. Prevelika bi to zavjera bila da postoje jevreji prvog i drugog reda...ko bi tu podjelu toku vremena iskontrolisao?Ma to su politicki ''jevreji'', gojimska masa koja ce da izgine kad ih pravi jevreji gurnu u opshti genocid opet za svoj biznis i uticaj u svetu ko pod Hitlerom koji je bio njihov poslushnik
Arapi su bili tu pre Jevreja... Bog ih je uveo u Arapsku Palestinu iz Egipta, dodushe sam dva coveka od 600 000 koliko je poshlo iz egipta...
Toliko su ''slushali'' Boga koji ih je spashavao iz najgorih situacija, da im je cak i vodja i prorok naljutio Boga i nije ushao u obecanu zemlju
hriscani 1. veka su cekali Hristov drugi dolazak, a onda je vas rim prevario da cekate antihrista, ali nazovite se onda antihriscani ako vec njega cekate, bilo bi postenijeTi si bolestan... Antihrist se josh nije rodio
aha, jeronim rekao, a jevreji ne znaju kada je zoveo Mojsije? https://en.wikipedia.org/wiki/MosesIzrailjcima u knjizi ponovljenih zakona kroz Mojsija... oko 1500 godina pre Hrista
cudime da su se usudili da priznaju palestinuhriscani 1. veka su cekali Hristov drugi dolazak, a onda je vas rim prevario da cekate antihrista, ali nazovite se onda antihriscani ako vec njega cekate, bilo bi postenije
ej, Hristos ti rece da ne znas ni dan ni cas 2. dolaska,a ti kaz4s dok se rodi antihrist pa za 30 i nesto godina? i ja sam bolestan? ne cekas drugi dolazak, cica, i onda nisi hriscanin
aha, jeronim rekao, a jevreji ne znaju kada je zoveo Mojsije? https://en.wikipedia.org/wiki/Moses
Rabbinic Judaism calculated a lifespan of Moses corresponding to 1391–1271 BCE;[14] Jerome suggested 1592 BCE,
...ukoliko se ne obrate Hristu i ne poveruju Mu.
Luka 13:34,35
MAKE BULGARIAN EMPIRE GREAT AGAIN.
samo tebi neka aminuje kezualko, mozda nesto i ispadne, prirodno, a meni si jasna kada tako lupas: nisi otvorila bibliju 5 puta u zivotu, nemas pojma sta sve pise u njoj;Pa to je opste poznata stvar da je vestacki umetnuta drzava, a ti sto pises znak je da si sektas, jer je Otkrovenje deo Biblije, ali ga ne moze tumaciti svako, i ne tako na svoju ruku kao ti.
mene ne cudi, rekoh ovo je pilatovsko pranje ruku od palestinske krvi, ne postoji nikakva drzava palestina, a mogla je da postoji da je osnovana istovremeno kada i izrael - vidi moj post ispred ovog, procitaj tekst, rece da znas engleskicudime da su se usudili da priznaju palestinu
to i ja kazem istoNe znam samo sta su oni to priznali? Gde je teritorija te drzave, gde su joj granice? Gde je glavni grad, gde je parlament a gde vlada i predsednik? Gde su voska i policija, jel to mozda Hamas oznacen od mnogih kao teroristicka organizacija? Gde ce da posalju ambasadore konzule, a hoce li teroriste da prihvate kao ambasadore i konzule? Bruka i sramota...
mislim kako su se te drzave usudili palestinu priznati uvezi usamene ne cudi, rekoh ovo je pilatovsko pranje ruku od palestinske krvi, ne postoji nikakva drzava palestina, a mogla je da postoji da je osnovana istovremeno kada i izrael - vidi moj post ispred ovog, procitaj tekst, rece da znas engleski
ma, razumeo sam ja tebe, a amerika zna da je to samo cinizam, badava priznanje, ako nema nista od drzavnosti, ... znas onu: "i na tarabi moze da pise.... "mislim kako su se te drzave usudili palestinu priznati uvezi usa
Ups! Greška.Francuske vlasti su već objavile da će priznati Francusku tijekom ovog mjeseca.
ali ipak me cudima, razumeo sam ja tebe, a amerika zna da je to samo cinizam, badava priznanje, ako nema nista od drzavnosti, ... znas onu: "i na tarabi moze da pise.... "
pa, nece proci bez posledica, ne znam sada koje ce biti, mozda raskinemo potpuno razmenu informacija 5 ocijuali ipak me cudi
to znaci usa nece vise te zemlje stititi?pa, nece proci bez posledica, ne znam sada koje ce biti, mozda raskinemo razmenu informacija 5 ociju
pa jel vidis ti da se kolektivni zapad raspada? jos malo i fajront...to znaci usa nece vise te zemlje stititi?
zasto poljsku?pa jel vidis ti da se kolektivni zapad raspada? jos malo i fajront...
stiticemo samo izrael i mozda poljsku, a ostale cemo da naguzimo bratu putinu, da ih nauci pameti![]()
a zasto ne? jel putin dao belorusiji nuklearmo, kome mislis da mi trebamo da damo? sutra ce poljska da vlada u evropi, svaba kaputzasto poljsku?
njemacka nije kaput a poljska dobiva svaku godinu do 15 mrd euro od brüssel ali to je njemackaa zasto ne? jel putin dao belorusiji nuklearmo, kome mislis da mi trebamo da damo? sutra ce poljska da vlada u evropi, svaba kaput
puno kaze trump mislim za malo godina ni to nece moci usaa zasto ne? jel putin dao belorusiji nuklearmo, kome mislis da mi trebamo da damo? sutra ce poljska da vlada u evropi, svaba kaput
Trump says he 'would' help defend Poland and Baltic states if Russia keep
ti znas da Kina ima vojnu bazu na kubia zasto ne? jel putin dao belorusiji nuklearmo, kome mislis da mi trebamo da damo? sutra ce poljska da vlada u evropi, svaba kaput
Trump says he 'would' help defend Poland and Baltic states if Russia keep