Tri velike države u isto vreme priznale državu Palestinu: Britanija, Kanada i Australija uz Palestince

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za priznanje države Palestine?

• DA

glasova: 15 60,0%
  • NE

glasova: 10 40,0%

• Ukupno glasova
    25
kako ako im govori unapred za razrusenje jerusalima 70 ad?

Pa i Hristos je prorok nesreco, zar mislish da samo ljdi mogu da proricu, ali ne i Bog direktno
Hristos se vazneo tamo 33, mi pricamo o vremenu decenijama kasnije?!

Pa jeli Ziv Car neba i zemlje, pa da ne moze da prica posle svog penjnja na nebo_
pa kada kaze kceri jeruslimske vi i vasa deca,
To je opet proroshtvo i brzo se ispunulo posle 37 godina, kad je Jerusalim sravnjen sa zemljom

znaci i naredna generacija 135. godine kada bar kohbu uporedjuje sa suvim drvom, recima kada ovako cine sa sirovim, tj sa njim ISUSOM, sta ce tek da naprave suvom? i tog bar kohbu su bese rascerecili koji je digao ustanak protiv rimljana

Ne spominje Bog tu Bar kohbu, tripujesh se ko ludi protestant... to govori o svom nevinom raspecu, i njihovom opravdanom raspecu, kad su ih Rimljani satrli zbog bogoubistva
ne lupetaj kada salje otkrivenje preko nekog andjela, kao i sve sekte sto se hvale
Andjeo dovodi jovana u Raj, a posle jovan DIREKTNO PRICA SA BOGOM, prestani da lazesh ko jevrejin, da apostoli i Hristos mogu da lazu

Bibi žonglira između tih religioznih fanatika Smotriča i Ben Gvira od čije podrške zavisi sa jedne strane i ostatka sveta sa druge ali ovo priznanje Palestine od dosta značajnih zemalja u svetu se čini da se mnogima Bibi smučio više pa na sve načine gledaju da ga reše nekako ali on se naravno ne da i tako videćemo šta će tu na kraju biti

Samo u slučaju da se pod “ostatkom sveta” podrazumevaju UK i sateliti, uz Arapske republike Francusku i Nemačku.
:tick: Smucio im se.

Valjda onima iz 76 gde im pripada Jerusalim...

Oko toga je frka i ovo razaranje

Ok, hvala na info. U principu tako i treba, ali hajde da vidimo sta ce od ovoga ispasti, nadam se najboljem, tj, da prestanu ratna dejstva i genocid i da se taj Bibi makne i takva politika jednom zauvek.

Pa i Hristos je prorok nesreco, zar mislish da samo ljdi mogu da proricu, ali ne i Bog direktno
pa jeste, ali cak i on kaze bukvalno i poziva se na DANILA, daje referencu, a lazno otkrivenje plagira ne navodi ni jedno ime, vec mio trazimo odakle je sta ukrao i plagirao, plus izopacio, ajde ne ptravi se blesav da ne razumes, kada znaju svi da je npr sinisa mali plagirao doktorat, znas sta znaci PLAGIJAT? kada ukrades, a ne pozoves se na autora pravog
Pa jeli Ziv Car neba i zemlje, pa da ne moze da prica posle svog penjnja na nebo_
jeste, ali je rekao da je apostolima sve predao dok je bio na zemlji sto je cuo od Oca, a da ce poslati Svetog Duha, a ne neke pale andjele, da nam sve napomene jos jednom - a gde je nauka o svetoj Trojici, o svetom Duhu u Otkrivenju? nema je, samo 7 bezimenih duhova na koje nas je Hristos upozorio
oni ce da sude? jok, tako nam nije predato jevandjelje Gospodnje, i tako nam nije rekao apostol Pavle, decenijama ranije..

Poslednja izmena:
Ne spominje Bog tu Bar kohbu, tripujesh se ko ludi protestant... to govori o svom nevinom raspecu, i njihovom opravdanom raspecu, kad su ih Rimljani satrli zbog bogoubistva
rastumaci pametnjakovicu onda ko je sirovo,a ko suvo drvo
  • LUKA 23,28-31 Kćeri jerusalimske, ne plačite za mnom, nego plačite za sobom i za decom svojom. *... Tada će početi govoriti gorama: Padnite na nas; i bregovima: Pokrijte nas! Jer kad ovako čine sa sirovim drvetom, šta li će biti sa suvim?
Andjeo dovodi jovana u Raj, a posle jovan DIREKTNO PRICA SA BOGOM, prestani da lazesh ko jevrejin, da apostoli i Hristos mogu da lazu
pise lepo preko, ili PO ANDJELU Otkrivenje 1,1 Otkrivenje Isusa Krista, koje dade njemu Bog, da pokaže slugama svojim, što ima da se skoro zbude, i pokaza, poslavši po anđelu svojemu slugi svojemu Ivanu,

E, ali mi znamo za jadac:
GALATIMA 1,8 Ali ako i mi, ili andjeo s neba [OTK. 14,6] javi vam jevandjelje drukčije nego sto vam javismo, anatema da bude!

rastumaci pametnjakovicu onda ko je sirovo,a ko suvo drvo
  • LUKA 23,28-31 Kćeri jerusalimske, ne plačite za mnom, nego plačite za sobom i za decom svojom. *... Tada će početi govoriti gorama: Padnite na nas; i bregovima: Pokrijte nas! Jer kad ovako čine sa sirovim drvetom, šta li će biti sa suvim?

pise lepo preko, ili PO ANDJELU Otkrivenje 1,1 Otkrivenje Isusa Krista, koje dade njemu Bog, da pokaže slugama svojim, što ima da se skoro zbude, i pokaza, poslavši po anđelu svojemu slugi svojemu Ivanu,

E, ali mi znamo za jadac:
GALATIMA 1,8 Ali ako i mi, ili andjeo s neba [OTK. 14,6] javi vam jevandjelje drukčije nego sto vam javismo, anatema da bude!
Sirovo tj. zivo je Hristos... Suvo je JEvrejski narod, od koga nije ostao nishta, ko od rasutog pepela

Ne treba Njega zivog da opakuju, vec svoje suve mrtvace, koji ce mnogo gore proci nego Isus

Sirovo tj. zivo je Hristos... Suvo je JEvrejski narod, od koga nije ostao nishta, ko od rasutog pepela

Ne treba Njega zivog da opakuju, vec svoje suve mrtvace, koji ce mnogo gore proci nego Isus
dva drva sirovo i zivo, 2 licnosti, ON i ovaj ustanik koji je zavrsio gore, rascerecen, a jevreji samo biju danas, sta lupas da od njih nije ostalo nista ako satrese ove palestince?
a to sto vi jevrejima prorokujete novi holokaust, to je tek posebna tema, znas da imaju nuklearno oruzje, znas da je jedan cak pretio da moze i rim da pogode? znaci, vrlo nezgodno sto vi huskate jos vise da su oni vestacka drzava, da ce nestati i sl. ima da vas sprze u prahy u pepelu, vidis da su fundamentalisti, nema zezanja

:tick:...ukoliko se ne obrate Hristu i ne poveruju Mu.

• Jerusalime, Jerusalime, koji ubijaš proroke i kamenuješ one koji su k tebi poslati! Koliko puta sam hteo da skupim tvoju decu kao što kvočka skuplja svoje piliće pod krila, ali vi niste hteli!
  • Evo, vaša kuća vam se ostavlja pusta. Kažem vam, nećete me videti dok ne kažete: ‘Blagosloven onaj koji dolazi u Gospodnje ime!’“
Luka 13:34,35

Poslednja izmena:
dva drva sirovo i zivo, 2 licnosti, ON i ovaj ustanik koji je zavrsio gore, rascerecen, a jevreji samo biju danas, sta lupas da od njih nije ostalo nista ako satrese ove palestince?
a to sto vi jevrejima prorokujete novi holokaust, to je tek posebna tema, znas da imaju nuklearno oruzje, znas da je jedan cak pretio da moze i rim da pogode? znaci, vrlo nezgodno sto vi huskate jos vise da su oni vestacka drzava, da ce nestati i sl. ima da vas sprze u prahy u pepelu, vidis da su fundamentalisti, nema zezanja
Satanisiti su, a ne jevreji, sve unishtavaju pa cak i sebe

Palestincima bi bilo najbolje što dalje od Izraela. I da dobiju državu to nije garancija da neće biti još ratovanja a oni su mnogo slabija strana. Kad su Britanija i EU već primile toliko Arapa mogu i njih kad ih veće neće ni arapske države navodno bratske.
Begali bi oni, ali satanisti hoce sve da ih pobiju, zato su blokirali zaliv

ja ih ne opravdavam, ali vas dvoje pricate bajke, a oni ce vam samo reci trazili ste apokalipsu, gledajte je sada
Ja je svakako nisam trazila niti iko normalan verujem da trazi. Meni su oni ionako daleko i jedni i drugi, ali vidim nepravdu.
Ali oni poneki su umislili da su gospodari sveta i tudjih zivota, kao sto je Netanjahu, i preterali su.

ja ih ne opravdavam, ali vas dvoje pricate bajke, a oni ce vam samo reci trazili ste apokalipsu, gledajte je sada
Genocid je zabranjen medjunarodnim zakonima ratovanja...

Oni ne poshtuju nikakv zakon, ni ljudski ni bozanski, i zato ce im sveti Ilija objasniti neke stvari, ko je najopasniji jevrejin za naoruzane sataniste

Satanisiti su, a ne jevreji, sve unishtavaju pa cak i sebe
jel Mojsije digao zmiju u pustinji?
jel Hriostios rekao budite nudri kao zmije?
jel ovaj Jakov cioja se etimologija imena ne zna uhvatio brata blizanca za petu u majcinoj utrobi bese, a sto je aluzija na priocu iz raja?
nemas ti pojma, idi na teorije zavera, bolje.

jel Mojsije digao zmiju u pustinji?
jel Hriostios rekao budite nudri kao zmije?
jel ovaj Jakov cioja se etimologija imena ne zna uhvatio brata blizanca za petu u majcinoj utrobi bese, a sto je aluzija na priocu iz raja?
nemas ti pojma, idi na teorije zavera, bolje.
Opet tvoj alkoholicarski autizam i nepovezanost... aman si opet lud ili pijan

Genocid je zabranjen medjunarodnim zakonima ratovanja...
ja sam zato napravio alert na tumacenje andreja kesarijskog gde se kaze trecina sveta, svega zivog, da se pobije po laznom otkrivenju, a vi to trazite, kao armagedoniti apokalipticari, po knj. laznog Otkrivenja
Oni ne poshtuju nikakv zakon, ni ljudski ni bozanski, i zate ce im sveti Ilija objasniti neke stvari, ko je najopasniji jevrejin za sataniste
problem je u jahvi, samo nisam siguranm kada su se prebacili na njega tacno jos u bronzanom dobu, on ih huska, a on nije BOG Avramov, Isakov i Jakovljev, inace bi ga ISUS imenovao, a ne ovu trojicu

Back