Tri velike države u isto vreme priznale državu Palestinu: Britanija, Kanada i Australija uz Palestince

• Začetnik teme Začetnik teme KESH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za priznanje države Palestine?

• DA

glasova: 15 60,0%
  • NE

glasova: 10 40,0%

• Ukupno glasova
    25
Arhont uvijek ide zadnji.

ce52b434-1f0d-46e0-984f-fe80603e064a.gif
Demijurg & Kosmotvorac BRE! :D

A to sto je on jevrej, kao i Petar, Luka, Jovan i ostali ?
Srogo Tehnicki gledano, Hristos Nije jevrejin, jer ima samo Majku, a matrijarhat ne vezuje za jevrejski koren, vec samo ochinstvo

i Apostol Luka nije Jevrejin, vec prozelit... Grk je poreklom

To shto si neshto po krvi, ne znaci da si i po duhu... Vera i izabranost od Boga se gleda po duhu, a ne po krvi

Misliš na Plenkija? AV je u istoj poziciji. :D
Možda griješim ali mislim da ni Srbija ni lijepa nasha neće priznati Palestinu.
Lijepa nasha možda jednog dana hoće zbog Milanovića i građana koji 80% podržavaju Palestince.
Ali Srbija je preduboko u vojnoj suradnji sa Izraelom i zbog toga neće nikad.

Lijepa nasha možda jednog dana hoće zbog Milanovića i građana koji 80% podržavaju Palestince.
Ma znam, samo se šegačim na račun srpskog evropskog narativa, čuje se i iz redova vlasti i od njihovih politički korektnih neprijatelja.

Sad su u dilemi i jedni i drugi, kome će se privoleti carstvu?

Srbija je direktan naslednik Titove Jugoslavije, koja je priznala Palestinu...
imash vec decenijama Palestinsku ambasadu u Beogradu...

1758490607300.png

Aleksandra Stamboliskog 27 a, Beograd 11000, Serbia

Directions
Google Maps

mofa.pna.ps

+381113671407

Ti kao protestant, ne treba pravoslavcima da objashnjavash da su u zabludi...

Sva proroshtva stargo Zaveta su ISPUNJENA u Isusu Hristu, i to je tvoj shizofreni problem shto mislish DA NISU ISPUNJENA... Direktno se protivsh Novom zavetu, laganjem da se neka proroshtva iz starog josh nisu ispunila

Josh zivish u Starom zavetu, ko da Bog nije izabrao Hrishcane za svoj narod, mesto tih izroda covecanstva
sve to tvoje promuckaj, pa prospi, nista nije istina:
  1. niti sam protestant, vec pravoslavan, a ti si zilot neki
  2. niti su se ispunila do kraja u Isusu Hristu, ako znamo da su se neka ispunila na 50-nicu, a neka i kasnije ...
  3. niti ja zivim u starom vec vi sa protestantima plagirate sz proroke, a saam Hristos se poziva na njih da se ispunjava Danilo npr., na Jerusalimu decenijama kasnije 70 ad, pa i kasnije 135 ad kada pominje SUVO DRVO, ako je jel'te on SIROVO, zivo
    1. Danilo cak prorokuje o 2. dolasku, i vaskrsenju, pa kako su se onda vec sva ispunila, ako cekamo PARUSIJU, 2 Dolazak, vaskrsenje mrtvih? O njemu ima i kdo Jezekilja, polje sa suvim kostima, pa kako se onda ispunio? kad se gog i zemlja magog ispunila?
  4. i zasto onda [lazete da] verujete u Otkrivenje koje tek plagira upravo te sz proroke, ako kazete da su se oni ispunili, svi i do kraja, do poslednje jote sto rece Hristos?

Poslednja izmena:
Nije ga niko napravio, vec je ZACET od Duha Svetoga...

Njegovo zacece je od Boga, a ne o mushkog semena smesa
Ma znam ja samo je to malo less likely.

Danas kad bi dosla neka mlada trudna zena u porodiliste i rekla ovo dete nije niko napravio poslali bi je na psihijatriju ili bi rekle ove babice ala k. rve..

Osim ako nije vestacka oplodnja.

Ne znam za to

Ali da, Tito i Arafat su bili best friends
Mi biramo sve pogreshno, jer je tada na celu Izraela bio izrazito pozitivna licnost i prijatelj evrope Jicak Rabin, dok smo mi birali za saveznika tog teroristu, pedera i bolesnika Arafata, koji je umro od side...

Zato smo i proshli ko bosi po trnju na Kosovu i u Hrvatskoj i Bosni, birajuci luzersku stranu

Ma znam ja samo je to malo less likely.

Danas kad bi dosla neka mlada trudna zena u porodiliste i rekla ovo dete nije niko napravio poslali bi je na psihijatriju ili bi rekle ove babice ala k. rve..

Osim ako nije vestacka oplodnja.
Vera nema --less or more likely---, vec samo ispunjenje obecanja Bozijeg, jer smo mi vernici zato shto nam je Bog sve duhovno tj. natprirodno obecao i ispunio u Hristu

Najavljeno je prorocima da ce devica zaceti i roditi Boga bez muza... Cuda su samo vama nevernicima nemoguca, jer ne verujete u Boziju silu i svemoc, vec po svojoj ogranicenosti upravljate Boziju silu

Josh zivish u Starom zavetu, ko da Bog nije izabrao Hrishcane za svoj narod, mesto tih izroda covecanstva
како је Бог изабрао хришћане, кад су уствари хришћани сви они који су изабрали Христа за Господа. на нама је избор.

sve to tvoje promuckaj, pa prospi, nista nije istina:
  1. niti sam protestant, vec pravoslavan, a ti si zilot neki
  2. niti su se ispunila do kraja u Isusu Hristu, ako znamo da su se neka ispunila na 50-nicu, a neka i kasnije ...

Protestantu, ti ne znash ko je Alfa i Omega, pocetak i kraj svega shto postoji i shto ce postati... Nemoj svoje ljudske gluposti da prospipash, U Bogu je buducnost i proshlosti i sadashnjost neshto savim drugo neko kod nas smrtnika
  1. e ispunjava Danilo npr., na Jerusalimu decenijama kasnije 70 ad, pa i kasnije 135 ad kada pominje SUVO DRVO, ako je jel'te on SIROVO, zivo
    1. Danilo cak prorokuje o 2. dolasku, i vaskrsenju, pa kako su se onda vec sva ispunila, ako cekamo PARUSIJU, 2 Dolazak, vaskrsenje mrtvih? O njemu ima i kdo Jezekilja, polje sa suvim kostima, pa kako se onda ispunio? kad se gog i zemlja magog ispunila?
To su duhovna proroshtva i ispunjena su duhovno... Citaj tumacenja svetih otaca, jer je u Apokalipsi Bog sve vec otkrio shta ce da se desi, tako da je to VEC OTKRIVENO, al ne vama antiduhovnima i materijalnim prorocima

To shto ti mislish i na fizicko, to si malo zalutao u Sudnji dan kad je kraj svemu

• i zasto onda [lazete da] verujete u Otkrivenje koje tek plagira upravo te sz proroke, ako kazete da su se oni ispunili, svi i do kraja, do poslednje jote sto rece Hristos?

To Hristos sve opisuje i razjashnjava proroshtva Sudnjeg Dana u Otkrovenju, On je ta realna veza i najveci prorok koji vidi sve u detalj...

A ti prekini da odbacujesh proroshtva novog zaveta, koja su objasnila i ispunila stara

Vera nema --less or more likely---, vec samo ispunjenje obecanja Bozijeg, jer smo mi vernici zato shto nam je Bog sve duhovno tj. natprirodno obecao i ispunio u Hristu

Najavljeno je prorocima da ce devica zaceti i roditi Boga bez muza... Cuda su samo vama nevernicima nemoguca, jer ne verujete u Boziju silu i svemoc, vec po svojoj ogranicenosti upravljate Boziju silu
Ako neko veruje u Boga i ima iq60 i specijalnu skolu da li je on ogranicena osoba ili ne?

како је Бог изабрао хришћане, кад су уствари хришћани сви они који су изабрали Христа за Господа. на нама је избор.
Bog je izabrao novi narod, citaj kod Jeremije... Izabrani su svi oni koji su poverovali u Njega kao Boga, ali bez Njega ni ne bi mogao da imash veru u Njega, zato je on Izabranik, tj. njega biraju kao svoj Jedini Spas

To shto ti mislish da je stari narod i dalje Bozijeg izabranja, greshish debelo, jer oni ne priznaju Hrista za jedini Izbor spasenja, zato i stradaju krvavo svaki put josh jace

Back