Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
ок, онда рецимо ово
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ок, онда рецимо ово
![]()
па бог

Upravo o shvatanju nepostojanja božanstva kao činjenice se i radi. Ukoliko je reč o činjenici, neće ti biti problem da je dokažeš.не схватам као тврдњу да бог не постоји, већ чињеницу саму по себи.
бесмислено је доказивати да нешто не постоји да би се тиме доказало и да је нечија измишљотина нетачна.

E, nemoj se pačaš u kosmologiju kada ti ne ide, OK?врло једноставно се тај исказ може оповргнути са религијским тумачењем мултиверзума у којој је машина за прање веша творац овог нашег.
Možda u međuvremenu možeš nama da objasniš na koji tačno način zamišljaš da je sudski sistem odvojen od policijskog rada.кад полицајци буду обављали посао судије можда им и објасним.

Da li misliš da nije moguće?
Ovo je krajnje infantilni stav odricanja odgovornosti za učinjeno delo kada postoji strah od posledica.Nije smesno Caliburne, nego zalosno, a jos zalosnije je sto je istinito.
Ko kaže da nisu evoluirali? Majmune možeš naučiti govoru gluvonemih i onda im objasniti da čovek nije nastao od majmuna, dok kreacionistima ne možeš.I ja da postavim jedno pitanje ateistima.
Ako verujete u nauku i da smo mi postali od majmuna,zasto onda ovi majmuni u africi i aziji nisu evolurali tokom ovih 10.000 godina barem malo?
Upravo o shvatanju nepostojanja božanstva kao činjenice se i radi. Ukoliko je reč o činjenici, neće ti biti problem da je dokažeš.![]()
Dokazati da je nečija izmišljotina netačna se može i bey dokazivanja da objekat te izmišljotine ne postoji.
Pročitaj ponovo šta sam napisao i obrati pažnju na izraz "uslovi".![]()
Možda u međuvremenu možeš nama da objasniš na koji tačno način zamišljaš da je sudski sistem odvojen od policijskog rada.![]()
Ovo je krajnje infantilni stav odricanja odgovornosti za učinjeno delo kada postoji strah od posledica.
Po Eriksonu, socijalna veština prihvatanja odgovornosti se savladava još u predškolskom dobu.
No, odricanje kolektivne odgovornosti je dosta poznat fenomen i prisutno je kod grupa koje nisu u stanju da se suoče sa nedelima u kojima su učestvovali kao zajednica. Dobar primer su Nemci posle II svetskog rata. Iako je velika većina Nemaca svesno učestvovala u nacističkoj mašineriji izmišljali raznorazna opravdanja i racionalizacije.
Izuzetno proučen primer je pokolj korejskih civila u selu Maj Laj od strane američkih vojnia tokom korejskog rata (Medina, Mary McCarthy, Wildwood House, London, 1973.).
I ja da postavim jedno pitanje ateistima.
Ako verujete u nauku i da smo mi postali od majmuna,zasto onda ovi majmuni u africi i aziji nisu evolurali tokom ovih 10.000 godina barem malo?

"Prazna" šerpa nikad nije strogo formalno prazna, osim u uslovima idealnog vakuuma koji ne postoji, pa tako ne postoji ni zaista prazna šerpa.докажи ти да је празна шерпа празна.

Ovaj... tebi logika baš nije jača strana?не може ако је постојање измишљотине недоказиво.

услови у овом космосу да, али не и у оном који је настао пре а који није креација машине.

Za tvoju informaciju, policija jeste deo krivično-pravosudnog sistema.нисам рекао да је одвојен. рекао сам кад полиција буде обављала посао судије, можда твоја теза тада буде имала неког смисла.

Prosto neverovatno je koliko mnogo ima vernika avramskih religija koji nemaju kapacitet ili jednostavno neće da shvate osnovne pojmove koji se obrađuju još u osnovnoj školi.I ja da postavim jedno pitanje ateistima.
"Prazna" šerpa nikad nije strogo formalno prazna, osim u uslovima idealnog vakuuma koji ne postoji, pa tako ne postoji ni zaista prazna šerpa.
Što se tiče kolokvijalnog dokaza postojanja prazne šerpe isti se obavlja prostom opservacijom.
OK, sad si ti na redu.
Ovaj... tebi logika baš nije jača strana?
Ako se uopšte baviš izmišljotinom, onda ta izmišljotina postoji. Ti sve vreme razmatraš konkretnu izmišljotinu, ergo, ista postoji.
A jednoznačna veza između tih kosmosa? Gde je tačno?![]()
Za tvoju informaciju, policija jeste deo krivično-pravosudnog sistema.![]()
Majmune možeš naučiti govoru gluvonemih i onda im objasniti da čovek nije nastao od majmuna, dok kreacionistima ne možeš.

Ovo je krajnje infantilni stav odricanja odgovornosti za učinjeno delo kada postoji strah od posledica.![]()
Po Eriksonu, socijalna veština prihvatanja odgovornosti se savladava još u predškolskom dobu.
No, odricanje kolektivne odgovornosti je dosta poznat fenomen i prisutno je kod grupa koje nisu u stanju da se suoče sa nedelima u kojima su učestvovali kao zajednica. Dobar primer su Nemci posle II svetskog rata. Iako je velika većina Nemaca svesno učestvovala u nacističkoj mašineriji izmišljali raznorazna opravdanja i racionalizacije.
Izuzetno proučen primer je pokolj korejskih civila u selu Maj Laj od strane američkih vojnia tokom korejskog rata (Medina, Mary McCarthy, Wildwood House, London, 1973.).
Stoga je tvoja tvrdnja da bog ne postoji izmišljotina koju je besmisleno dokazivati.тачно сам знао да ћеш да се фрљаш са нечим, ваздухом, микроорганизмима и сличноако не можемо повући паралелу између доказивања такве празне шерпе и непостојање бога у космосу, онда се опет враћамо на измишљотине које је бесмислено доказивати.

Misliš na astrologiju?недоказива је измишљотина да планете не зраче одређену енергију, силу, шта год која утиче на понашање људи.
Kako gde postoji?! Ti nisi primetio na kom si podforumu i o čemu veoma često pišeš poruke?где постоји?

Veza između različitih kosmosa mora da postoji ukoliko ćeš tvrditi njihov međusobni uticaj.

Zaista mi nije jasno na koji način delove sistema možeš da posmatraš kao nezavisne celine.
опет мора да ти се црта. ја нисам рекао да полиција није део система, рекао сам да полиција не обавља посао судије, ајд још једном полиција не обавља посао судије. дакле значи полицајац се бави једном врстом посла, судија се бави другом врстом посла, па твоја теза и даље остаје бесмислена.
Pa da, a to je zato sto i nije nastao od majmuna iako to TE tvrdi.![]()

Ne tvrdi.
Posle svog objašnjavanja na tu temu, treba biti ili glup ili trol, pa to ne shvatiti.![]()
I ja da postavim jedno pitanje ateistima.

Šta je TE?Pa da, a to je zato sto i nije nastao od majmuna iako to TE tvrdi.![]()
Stoga je tvoja tvrdnja da bog ne postoji izmišljotina koju je besmisleno dokazivati.
Misliš na astrologiju?
Kao i za svaku drugu tehnologiju i za astrologiju nije neophodno da poznaje uzrok nastajanja veza koje uočava.
Veza između različitih kosmosa mora da postoji ukoliko ćeš tvrditi njihov međusobni uticaj.

Zaista mi nije jasno na koji način delove sistema možeš da posmatraš kao nezavisne celine.![]()

I to je sve? Neko je rekao da je izmisljeno i cao mozak?
Mozes li da negiras ono sto ne postoji?