Tresnuli i pali

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedine posledice pada su da sam preključe otišla sat vremena ranije na posao 😂 permutovala sam vreme, razdanilo se već uveliko, i ja umesto u 7 , nacrtam se u 6 pred vratima, nigde žive duše nema 😂
Niti da se vraćam kući, niti da provaljujem. 😂 Još sam sve kolege izbudila, gde su , što su se uspavali 😁
Pričekala malo, ceo dan sam se sebi smejala.

Jedine posledice pada su da sam preključe otišla sat vremena ranije na posao 😂 permutovala sam vreme, razdanilo se već uveliko, i ja umesto u 7 , nacrtam se u 6 pred vratima, nigde žive duše nema 😂
Niti da se vraćam kući, niti da provaljujem. 😂 Još sam sve kolege izbudila, gde su , što su se uspavali 😁
Pričekala malo, ceo dan sam se sebi smejala.
Kolegama sigurno nije bilo smesno. :D

Da li ste nekad dobro tresnuli i pali ?

Još uvek prisutan bol od prošlonedeljnog pada me podsetio na ovo pitanje.

Koji je vaš najsmešniji pad, najbolniji, itd
Biciklom sam vozila nizbrdo po makadamu do kapije našeg dvorišta. Naglo sam skrenula i trosnula u pozi Superwoman: ruka ispravljena i noga ispravljena sa strane na koju padam :D
Kao za inat, kod komšija je bilo puno gostiju i svi su ušutili i gledali moj pad, i ustajanje.
Pa sam se zabrinula za njih, da ne brinu i samo rekla "Nije mi ništa". Ulazim u kuću i skontam da me niko nije ni pitao kako sam :zcepanje:

Back