Trenutno stanje po medijima u nasilju nad zenama

a zivot suckira... pogresno je sto oni pokusavaju da te ubede da nije tako
zivot je sranje... i tvoje je da prezivis
retko kad je dobro... ne bi moglo da bude stalno dobro

nadjite svog omiljenog filozofa ... ima i taj pristup... ako ste malo prsli... ima ta knjiga... to su sad alternative
evo primam se s ovim tackicama... ali neispavana sam i kaki mi se pa mi se moze
da li sam mnogo ili malo prsla
*
drugo a mozda kontroverzno... je sto iskljucuju duhove
(hehe simptomi)
naravn lakse je ziveti ako kao zakljucimo da nema duhova
e sad pre 18 veka nije bilo uopste dileme da duhovi postoje...ok reci ce neko... pa nisu znali da postoji nauka bas potpuno
ali kad bi neko uvazio to da ima duhova... mozda bi bilo lakse
ali tako se prshnjava
znaci marlon brando je birao psihice... doduse nije bas nesto resio njima
ne znam... kakvih bre duhova
*
i lekovi su problematicni jer treba da ti nadju pravi lek od kog neces da poludis jos vise
to podrazumeva da si ti oran i spreman an saradnju
da su oni na raspolaganju ako tebe lek poremeti da ti kazu kako da se skines s njega
i tako...
a kad je sve na pola... onda srecno
ali nekad mora tako.
ajd srecno i meni?! malo sam se prepoznala?!
*
strah od poznatih> pa ako si hipersenzibilan normalno da ces od njih da osecas strah jer te oni znaju i mogu da ti nanasu zlo
ako si usao u to stanje
niko te ne razume... a ne radi glava
*
izvini tuzni ovo je na poruku iznad

Poslednja izmena:
nije istina. U samom genu nam je zapisano da su zene bitnije od muskaraca :/// po svemu....
Samim tim ih i manje ima, i duze zive itd.

Po cemu to su bitnije? Po cemu je zivot bica jednog pola vise vredan? U kom genu je zapisano? :D Za ovakve seksisticke gluposti treba banovati istog sekunda. Pitam se sta bi se desilo da neko proba da tvrdi obrnuto.
Zene su trazile ravnopravnost. Ako zelis da si ravnopravan ne mozes insistirati na tome da si bitniji i da za tebe treba da vaze posebni zakoni i da imas posebnu zastitu.

Po cemu to su bitnije? Po cemu je zivot bica jednog pola vise vredan? U kom genu je zapisano? :D Za ovakve seksisticke gluposti treba banovati istog sekunda. Pitam se sta bi se desilo da neko proba da tvrdi obrnuto.
Zene su trazile ravnopravnost. Ako zelis da si ravnopravan ne mozes insistirati na tome da si bitniji i da za tebe treba da vaze posebni zakoni i da imas posebnu zastitu.

Pa cekaj stani, ja se i borim protiv zenske hegemonije.. Ali dao sam vec podatke koji demantuju.. Jednostavno muskarci su oduvek igrali potrosniju ulogu.. Uostalom pogledaj realnost, devojkama je sve super, drze se zajedno, i samo jos pljulju po nama muskarcima, izabole ih, uvek ima neko ko ce ih kupiti.. Dok mi sa druge strane...
Nije ni cudo da zivimo krace

Pa cekaj stani, ja se i borim protiv zenske hegemonije.. Ali dao sam vec podatke koji demantuju.. Jednostavno muskarci su oduvek igrali potrosniju ulogu.. Uostalom pogledaj realnost, devojkama je sve super, drze se zajedno, i samo jos pljulju po nama muskarcima, izabole ih, uvek ima neko ko ce ih kupiti.. Dok mi sa druge strane...
Nije ni cudo da zivimo krace

Za pocetak ako si za jednakost onda prestani tvrditi da je jedan pol bitniji. Inace ja sam reagovao na izjavu jedne od forumasica da zene moraju biti tako zasticene da moras da pazis i kako ih gledas. Moj stav je da moraju imati isti tretman kao i muskraci.
Sto se tice ovog drugog dela, nije bas tako, objasnjavao sam vise puta da za oba pola postoje usponi i padovi. Devojkama je super, ali kad su mlade. Tad je svet njihov. Medjutim recimo, muskarcu u tridesetima je daleko bolje nego u dvadesetima. Tacnije velikoj vecini muskaraca. To je nesto sto ces bez sumnje i sam saznati.

Poslednja izmena:
Za pocetak ako si za jednakost onda prestani tvrditi da je jedan pol bitniji. Inace ja sam reagovao na izjavu jedne od forumasica da zene moraju biti tako zasticene da moras da pazis i kako ih gledas. Moj stav je da moraju imati isti tretman kao i muskraci.
Sto se tice ovog drugog dela, nije bas tako, objasnjavao sam vise puta da za oba pola postoje usponi i padovi. Devojkama je super, ali kad su mlade. Tad je svet njihov. Medjutim recimo, muskarcu u tridesetima je daleko bolje nego u dvadesetima. Tacnije velikoj vecini muskaraca. To je nesto sto ces bez sumnje i sam saznati.

Nisam za jednakost vec da muskarci budu iznad zena :lol:... Ako sam u fakciji muskaraca trudim se da pomognem sopstvenoj organizaciji.. Mada ovde na forumu smatram da se ne treba propagirati nista, vec samo diskustovati.. Jer nece ovde nista da promenis.
Za ovo drugo, pa da to i ja negde pricam, ali vise nisam tako uveren u to jer
1)Dobijaju decu, a bitzis looove decu, i sto je najgore deca UVEK idu majci :/.. Tako da opet smo ostali uskraceni, iako licno ne smatram to velikim gubitkom, siguran sam da globalno ima dosta muskaraca koji vole decu
2)Sustinski se nista ne menja, jer iako zene postaju starije, opet dolaze nove mladje, oko kojih ce opet da se vode ratovi i slicno, tacno je da starije zene ispadaju iz trzista ALI niko ni ne zeli starije zene preteranom, tako da se opet sve svodi na isto "Ja starim, ali one su uvek vecno mlade-srednjoskolke :lol:"
3)Zene odrzavaju mnogo prisnije odnose sa porodicama uglavnom, i cesto se u starijem dobu brinu o njima itd, dok muskarci uglavnom pokusavaju da budu nezavisni, i naravno mnogi umru na tom putu
Ma realno pogledaj, stvarno smo napravljeni da se borimo,patimo,umiremo itd.. Cim se vidi neki emotivniji muskarac,odmah je *****, a cim je neka emotivna zena odmah je svetica.. Ima i toga jos da ne nabrajam, recimo kada muskarci vide sliku nekog manekena sa super telom odmah je *****, dakle sami muskarci podpomazu zensku hegemoniju, dok kad devojke vide slike odmah je ono kao super itd.. Jer njima i ejste super realno lol..

Moguce da gresim doduse za ovo kasnije jer nisam u tom sektoru..

Zato sa razlogom pitam....jel vas neko bije.....vas, licno , hocu % iz prve ruke,

Ako ti kažem da me bije, zloupotrebićeš informaciju da bi me psihički maltretirao (ono u čemu su muškarci mnogo veštiji nego u fizičkom nasilju, jer imaju duži jezik), ako ti kažem da me ne bije uperićeš prstom u statistiku ko detence u osnovnoj i kezićeš se.
Sve i jedna žena preko 40 koju znam bila je udarENA u braku. Ne znači da je lemana na mesečnoj osnovi (a mnoge su i to). Čini mi se da si uvrstio u statistiku samo tvoje kolege koji će ionako da lažu, jer možda si ti ovde priznao da nemaš problem da udariš žensko, ali da priznaš javno (imenom i prezimenom) da si to uradio čini mi se da nemaš mu da.

Ja sam klasican primer zlostavljane zene cak i u trudnoci,strasne stvari su mi se dogadjale a onda je presao i na sina koji je tada imao dve i po godine naravno napustila sam ga pre vise od godinu dana podnela krivicnu prijavu po clanu 197 ali mi je pretio pa sam povukla nece da mi da razvd jer mi je pre dva meseca ukrao sina,policija ne moze nista,ovo je krucijalna tema ali se jako malo prica o tome.Ja hocu po savetu komandira da idem i na televiziju,vec sam se obratila ministarstvu i cekam poziv za sastanak.Ja se borim i necu da trpim nasilje ni nadamnom ni detetom a hocu javno da istupim bez skrivanja jer to je njihova sramota.E sad druge zene se plase a jedinka sama ne moze sve,mogu da pocnem i to radim radi sve dece i zena koje ne mogu da smognu snage za to.zene treba da znaju da su oni kukavice a zene treba da istupe jer smo jace.Tema je toliko obimna da ne vredi pisati treba nesto uraditi da se zakon promeni a zajedno smo jace.podnela sam tuzbu prva za razvod sada idem kod socijalnog radnika kakva ironija,a on nasilnik cak ima i dosije.Sta raditi.Preti mi nekakvim tuzbama kako ga uznemiravam time sto zovem da cujem sina.Ako bude odgovora unapred zahvalna,a ja nastavljam borbu ne mirim se sa cinjenicom da zene sve trpe i prepustaju slucaju.

Back