Svjetlanaa Poznat Poruka 8.052 12.12.2016. u 23:47 - Trenutno slusam #18.940 "Sve naše godine zar da zaboravim... Sve što smo sanjali sve su odneli... I prazne ulice što te rađaju... tek da me prevare pa te sakriju... Počinju snegovi zimu donose... Svi su nas mrzeli... nek se ponose... I volim da te ljubim nek mi oproste... Sve što sam lagao nek me ubije... Još miriše na tebe život onaj naš... sećaš se... I nešto me tera da te volim da ti pevam kao nikom pre... Da l' nekad ostaneš sama kao ja... Da l' neko zakuca u tvojim mislima... Otvori nekad oči nekad kao pre... I slaži Boga da voliš me... Hoću da izgubim tvoje poklone... Ne, tako ne ide... strah me istine... I neko ko te ne zna spava kraj tebe... Sve naše tajne noćas bole me... Još miriše na tebe život onaj naš... sećaš se... I nešto me tera da te volim... da ti pevam kao nikom pre... Još miriše na tebe život onaj naš... sećaš se... I nešto me tera da te volim... da ti pevam kao nikad... nikom pre... " Neverne Bebe
"Sve naše godine zar da zaboravim... Sve što smo sanjali sve su odneli... I prazne ulice što te rađaju... tek da me prevare pa te sakriju... Počinju snegovi zimu donose... Svi su nas mrzeli... nek se ponose... I volim da te ljubim nek mi oproste... Sve što sam lagao nek me ubije... Još miriše na tebe život onaj naš... sećaš se... I nešto me tera da te volim da ti pevam kao nikom pre... Da l' nekad ostaneš sama kao ja... Da l' neko zakuca u tvojim mislima... Otvori nekad oči nekad kao pre... I slaži Boga da voliš me... Hoću da izgubim tvoje poklone... Ne, tako ne ide... strah me istine... I neko ko te ne zna spava kraj tebe... Sve naše tajne noćas bole me... Još miriše na tebe život onaj naš... sećaš se... I nešto me tera da te volim... da ti pevam kao nikom pre... Još miriše na tebe život onaj naš... sećaš se... I nešto me tera da te volim... da ti pevam kao nikad... nikom pre... " Neverne Bebe