...indigo child...
stubborn heart
- Poruka
- 9.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i nije baš , bar u mom slučaju .Ćutanje je najpametniji razgovor...
Pogledajte prilog 1304874
Reči su savršene ako umeš s njima,ako znaš da izraziš misli i osećanja.Pa i nije baš , bar u mom slučaju .
Pokušao sam , ali ne ide
Ne mogu držati osećanja i misli u sebi predugo , ugušiće me
Ne mogu skrivati osećanja od nekoga do koga mi je stalo , osudjen sam tako na tiho umiranje , ali sam našao način da ih iskažem a da ne opterećujem željene i voljene .
Kroz sliku, pesmu , pisanje na blogu . Razbacam to po celom forumu .( Valjda tako mislim da sam nevidljiv i nenametljiv)
Onaj ko to prepoznaju i osete , shvatiće i skupiti sve te rasute niti koje će početi da vibriraju tako usidrene na dva kraja i osetiti melodiju moje duše
![]()
![]()
I to je tačno reči mogu puno stvari da slome , pokajao sam se sto puta zbog brzopleto izgovorene reći . Zato mi je pisanje na blogu i u mojim notesima najlakše , pišem noću kad sam sam sa sobom.Reči su savršene ako umeš s njima,ako znaš da izraziš misli i osećanja.
Ali mogu sve i da pokvare.
Ćutanjem ne mogu ništa slomiti.
Ono jeste nedorečeno,ali nema oštrih ivica na koje se lako posečemo.
Takođe.Iz iskustva (i sigurnosti)sam se naučila ćutanju.Ali divim se ljudima koji mogu sve da izbace iz sebe.Nebitno je da li pesmom ,slikom,nečim desetim..I to je tačno reči mogu puno stvari da slome , pokajao sam se sto puta zbog brzopleto izgovorene reći
Moram , uginuo bi . poželjno je za svakogaTakođe.Iz iskustva (i sigurnosti)sam se naučila ćutanju.Ali divim se ljudima koji mogu sve da izbace iz sebe.Nebitno je da li pesmom ,slikom,nečim desetim..
Sve ja znam.I razumem.Moram , uginuo bi . poželjno je za svakoga
Predugo sam ćutao , mislio da će zaborav i vreme odraditi svoje .
Ne ide , mozak ništa nezaboravlja samo potiskuje , ali ne zaboravlja
Potrebna je sitnica da sve pokulja opet na površinu .
Moraju se na neki način izneti emocije i osećanja ,inaće čovek " oboli " ako to nije u stanju
E , sad svi imamo način kako da ih malo zakamufliramo , radi nekog usadjenog stida i srama da ne budemo krivo shvaćeni
Sve je opravdano
Ali tajiti i gušiti ih je najgora opcija
Probao sam , ne ide !