gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne idem u pozorište, išla bi kad bi možda neko znao da glumi i kad bi bilo jeftinije od 100 iljada dinara, ali nije sad to tema =)
al recimo.. hm.. muzej ili biblioteka ili nešto
pogreši čovek, ne isključi
tako prvog dana mog studiranja kad smo se svi okupili na nekom uvodnom predavanju moja cimerka (koja btw nije studirala isto to i nikad više nogom nije kročila u tu zgradu) nije ugasila mob
i na sred tog predavanja njoj krene da drnda moravac
svi su se dosta smejali
johohohoooj što me bilo sramota, tada me je od svega i svačega bilo sramota
a sad nesta stida nesta i devojke

))eenache pogledao sam onog mustafu D Profet ...onaj franc shit
dobar bgtemazo![]()
A young Arab man is sent to a French prison where he becomes a mafia kingpin

hahahahahaae..al' kako je skoro neka riba na tv-u oduvala onog mrmuna..Baneta..bivseg glumca..sto se sad ciganise u grandu..
negde su bili..nesto..nebitno,uglavnom..slucajno nailazi neka riba i on pocinje da je smara..ono..kamere i sve..i kao..jel ides u pozoriste..a ova..ne idem
i sad pocinje da je gushi..kao..pa kako..pa zasto...a ona..paaaa..vise volim balet,opusta me..a pozoriste..ne volim kad mi se neko dere u lice...i ode))
cipe?))

hahahahahaa
ja sam na disko svinjama tako prsla od smeha,ali ne zato sto mi je radnja bila smesna,nego oni sto su se tako dernjali i pokazivali prstom napojedince iz publike....znaci,izujedala sam usnu....

hm ko je taj bane?

što, el imaš kvotu po danu?

me 2ma neee...nego..trebao sam da raspodelim energiju...sad sam se izduv'o![]()
![]()

))sa cipzaromsto bi rekli u NS..za cipzerom))

i rajsfeshlusuuuuuuuu..rep. moc 100
cekaj..jel sad trenutak kad dobijam smoki party size?
onaj sa rajferslusom

sa cipzarom![]()

pa pravilno je i jedno i drugoja sam na teveu videla, mislim na titlu, da je neko napisao to cipzar
i baš sam bila kao bože bože
msm,ja kazem cipzar samo onda kad zapetljam jezik izgovarajuci rajsfeshlus 

shnjir je pertlae sad...onda je najlakse shnjir![]()