- Poruka
- 27.122
madzarska pozajmica....da ne kazem posla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma odakle ti to da je shnjir patent zatvarac
PATENT ZATVARAC
iz detinjstvama odakle ti to da je shnjir patent zatvarac![]()
рајсфершлус ((нем. Reißverschluß)), латиницом: rajsferšlus
зип, направа за брзо спајање (затварање) и раздвајање (отварање) ивица тканинае повлачењем једног затварача: два истоврсна испреплетана метална ланца (тѕв. "ластина репа") затварају се или отварају помоћу срчастог гурача (шибера).
pa nemci pisu der Reißverschluss,tako da ce biti da je rajsfershluspa nači rajsferšlus?
brte jel postoji srpska rec za taj rajf.... sa severa nas pojele svabe sa juga turci misim![]()
haha,ma bas mislim da si to pogresno nacuo jer sam skoro nesto sa drugarom polemisala oko tog shnjira posto nisam znala sta je to,a on ponovio jedno 10 puta za kratko vreme,i dodjosmo da mislimo na pertleiz detinjstva![]()
))
Šlic, možda?!
Mislim, nije srpska, al' mi i tako kažemo kući![]()
haha,ma bas mislim da si to pogresno nacuo jer sam skoro nesto sa drugarom polemisala oko tog shnjira posto nisam znala sta je to,a on ponovio jedno 10 puta za kratko vreme,i dodjosmo da mislimo na pertle))
Šlic, možda?!
e a sta je onda ono na suknjama nazad,onaj prorez,jel' se i to zove slic!?Šlic, možda?!
e a sta je onda ono na suknjama nazad,onaj prorez,jel' se i to zove slic!?![]()
e..a kako se zove muzjak od veverice?![]()