- Poruka
- 85.865
ju nou vot aj min
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TaslačitiPa tako gore pise. Bik, Lav, Vaga, Strelac - sreca, ljubav i tako to.
Kaze da ce se Bikovi toliko taslaciti, da ih ljubazni novinar koji je tekst preneo moli da za Novu godinu izadju iz sobe i porodici cestitaju praznik.
Meni je pogodila.Kako nam Bambi predviđa ljubav, svima![]()

Iepete, jepete, iebete, jer tab misli da je to nešto bezobrazno pa cenzuriše ******
---
Razumite ga, tradicionalno je vaspitan
laze bre iziebo pola milfara na forumu pa sad glumi moralIepete, jepete, iebete, jer tab misli da je to nešto bezobrazno pa cenzuriše ******
---
Ja mislila da hoce repete...Iepete, jepete, iebete, jer tab misli da je to nešto bezobrazno pa cenzuriše ******
---
Hoće i toJa mislila da hoce repete...
Zato što pijem i za vasNatalija pije, a izgleda se ja napih.
Pa ja radim za NG, ***** ga basPa tako gore pise. Bik, Lav, Vaga, Strelac - sreca, ljubav i tako to.
Kaze da ce se Bikovi toliko taslaciti, da ih ljubazni novinar koji je tekst preneo moli da za Novu godinu izadju iz sobe i porodici cestitaju praznik.
Cestitamo.Meni je pogodila.
Dobro nije baš ljubav, ali sam se bar omrsio - malo li je na ovu pandemiju?![]()

uz sve batePošto je očigledno da će da padne sex diljem karantinirane Jevrope, da vas pitam - uz kakvu muziku volite da se sexate?

Firma je prijavljena, tabu placam porez, sve je regularno.
Zasto pitas? Da nemas mozda u planu da se zenis?
Vrlo lepe svadbe organizujem.
Razvodis li?