- Poruka
- 398.835
ne budi kume bukvalista..ne mislim na ignor listu ..vec obracati paznju ne komunicirati , ne citirati, ne komentarisati, osim sa pametnim ljudima i zivot ti bude lepsto kumo,
ja nisam nikoga imao nikada da ignore![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne budi kume bukvalista..ne mislim na ignor listu ..vec obracati paznju ne komunicirati , ne citirati, ne komentarisati, osim sa pametnim ljudima i zivot ti bude lepsto kumo,
ja nisam nikoga imao nikada da ignore![]()
samo se prilagodjavam virtuelnoj komunikacijine budi kume bukvalista..ne mislim na ignor listu ..vec obracati paznju ne komunicirati , ne citirati, ne komentarisati, osim sa pametnim ljudima i zivot ti bude lep
kume vic koji me zasmejao vecerassamo se prilagodjavam virtuelnoj komunikaciji![]()
Pa zato sto je čvrknut.Uopšte mi nije jasna fora sa fotkama, otkud mu tolika potreba da nam se stalno pokazuje. Lol
Evo ja ću.pa pitaj na pp![]()
Ako si posalo zahtev ciji sam ti link dala..nalog ce ti biti obrisanEvo ja ću.
Zašto moj nalog nije ugašen ni posle više od mesec dana?
Napuštaš nas?Evo ja ću.
OdavnoAko si posalo zahtev ciji sam ti link dala..nalog ce ti biti obrisan
Есад нема никакву тактику, он има три мождане вијуге од којих је једна пијана, а друге две су заборавиле пут до куће.Esad ima taktiku muvanja žena koja je, blago rečeno, prilično pogrešna.
zato sto dolazis i dalje hehehe.Evo ja ću.
Iznogude, ne idi, mi te volimo!Evo ja ću.
Prosle godine sam 3 puta u razmacima od po mesec-dva slala zahtev za brisanje profila i nista. Sad pisem do daljnjeg...Evo ja ću.
Taj moderator koji je zaduzen za brisanje je izgleda sam sebi obrisao nalog heheProsle godine sam 3 puta u razmacima od po mesec-dva slala zahtev za brisanje profila i nista. Sad pisem do daljnjeg...![]()
U srednjoj skoli, jaJa ucim latinski
u koju zemlju zelis da odesJa ucim latinski
a sta se ti tripujesU mogućnosti si, ali ne može, ne daju pravila. Nemoj mi reći da kršiš pravila?![]()