Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Немој бити престрога, учи са Дуолинга, подржи је!Sprechen sie Deutsch?
...![]()
Ја се дивим људима који имају ту апликацију, не бих ја могао гледати ону птичурину како ми стално искаче у обавештењима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој бити престрога, учи са Дуолинга, подржи је!Sprechen sie Deutsch?
...![]()
Kad sam bio mlađi čitao sam tako neke krimiće, ali odavno ne mogu više da ih čitam.Kupila sam kevi za rodjus od Ju Nesbea, onu prvu u serijalu, Slepi mis.
Mislim da ce joj se svideti. To nije moja soljica caja, ne volim takva dela ali kapiram da sam njen ukus pogodila
Apsolutno ništa.a sta se ti tripujes![]()
Mene nervira sto te stalno vraca nazad, tipa ne dodjes 5 dana i moras sve opetНемој бити престрога, учи са Дуолинга, подржи је!
Ја се дивим људима који имају ту апликацију, не бих ја могао гледати ону птичурину како ми стално искаче у обавештењима.
tako neka i ostaneApsolutno ništa.
Хахаха чуј то, фазон паднеш са Б1 нивоа на А1 за седам дана хДMene nervira sto te stalno vraca nazad, tipa ne dodjes 5 dana i moras sve opet
Receno mi je da je za brisanje profila zaduzen neki drugi Administrator, koji nije Tab. Mesecima mu nisam mogla uci u tragTaj moderator koji je zaduzen za brisanje je izgleda sam sebi obrisao nalog hehe
Samo joj pomazem. Ako vec hoce da prebegne na moju teritoriju...Немој бити престрога, учи са Дуолинга, подржи је!
Opusti se malo, ono sam zezao, ne tripujem ništa, i nema potrebe da treniraš strogoću ovde na meni.tako neka i ostane![]()
Може се у Остерајх и са српским, реалноSamo joj pomazem. Ako vec hoce da prebegne na moju teritoriju...![]()
![]()
Ich verstehe a little bitSprechen sie Deutsch?
...![]()
Kafana kod Crvene PiluleOvde kad se uđe, nema izlaza.![]()
Joo, joo...Може се у Остерајх и са српским, реално![]()
I mene bi mogao da usvoji pevac iz Mando Diao.Mene da usvoje neki skandinavci, pliz
Banbi, koji ples plešeš?I mene bi mogao da usvoji pevac iz Mando Diao.
Ali muz se nesto ne slaze sa tim...