Ms Bejb
Ističe se
- Poruka
- 2.465
Бадри, ја сам велика девојчица, опуштено. :Д
Sto ne otvorite jednu temu zageneralno pljuvanje i svadjanje bez moderatora?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бадри, ја сам велика девојчица, опуштено. :Д
Takva je skoro svaka.Sto ne otvorite jednu temu zageneralno pljuvanje i svadjanje bez moderatora?
Ložilo bi me,kad bi me pogledala tim okicama ,dok bi bila na kelenima.![]()
![]()
Лоренс Беркли лабораторија поседује 27 милиона долара вредан електронски микроскоп који може да види половину атома хидрогена... и чак ни они нису успели да виде твој пенис.Ložilo bi me,kad bi me pogledala tim okicama ,dok bi bila na kelenima.![]()
![]()
To Moljac nek zavodi,ja mogu samo da karam.Like wtf? Jel to zavodjenje?
Imaš žvaku?To Moljac nek zavodi,ja mogu samo da karam.
To Moljac nek zavodi,ja mogu samo da karam.
To Moljac nek zavodi,ja mogu samo da karam.
Kako infantilo komentarisanje.Ne možeš orginalnije,neuroni dosegli svoj maksimum.Al mogu na pp da te demantujem,ako želiš.Лоренс Беркли лабораторија поседује 27 милиона долара вредан електронски микроскоп који може да види половину атома хидрогена... и чак ни они нису успели да виде твој пенис.
Хештег ФанФектс
Ko si ti da rušiš ljudima sneška?Aha ok.
Da li bi ti znacilo ako ti kazem da ja mislim da ovde nema toga sto trazis?
@Dodola хахахахахаххаахVasa onomad se zaletao na tebe zbog strkija, dje sad da lema Hodaca
Vasoo
ti bas volis da te tovareDa,baš o tome razmišljam dok posmatram tvoju fotografiju.
Nope, I'm good.Kako infantilo komentarisanje.Ne možeš orginalnije,neuroni dosegli svoj maksimum.Al mogu napp da te demantujem,ako želiš.
Ko si ti da rušiš ljudima sneška?
Nope, I'm good.
Znam,bila bi to ljubav na prvi pogled.Teško da bi se mogla odvojitiNope, I'm good.

Пази... Радо бих наставила, али имам паметнија посла. Типа, да гледам кроз прозор или нешто.Znam,bila bi to ljubav na prvi pogled.Teško da bi se mogla odvojiti
A i već si ženka u godinama,kardiovaskularne posledice bi mogle biti smrtonosne.

ne svadjamo se disko, tovarimo ovog lika malo svi kolektivno. pridruzi se, lepa razonodaNe svađajte se, đeco. Koji vam je. Zašto još i više ludila od onog što je neminovno. Badri da budem.![]()
.