- Poruka
- 1.997
Šta ti vredi kompliment,kad neš jebat!hvala MOCNA na prijateljskom komplimentu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti vredi kompliment,kad neš jebat!hvala MOCNA na prijateljskom komplimentu.
Наравно.jel jos bacas one budze ?
dovoljno mi je sto te ***** u zdrav mozak svaki put kad napises nesto.Šta ti vredi kompliment,kad neš jebat!
Teši sedovoljno mi je sto ***** tebe u zdrav mozak svaki put kad napises nesto.

Бојим се да сам зашао превише приватно, можда се неко пронађе у овоме, уникатнија је мало прича : )Што обриса васо форица је до јаја ахахахха
Moćna,jesi li sva ovako sočna?Posebnu erotsku draž daje tvoja desna,visoko uzdignuta obrva.Baš kurvanjski,onako iskusno.Yeah, I look pretty sad, I know. : (
Неш јебати.Moćna,jesi li sva ovako sočna?Posebnu erotsku draž daje tvoja desna,visoko uzdignuta obrva.Baš kurvanjski,onako iskusno.
Šta imaš protiv metala? I neće Sotir da briše.Мада, ако се будеш водио мудром тактиком рециклирања Бадријевог метала на Тренутним, брзо ћеш добити поштовање свих чланова овде.
Ништа, Грета је рекла да морамо рециклирати, па тако и радим.Šta imaš protiv metala? I neće Sotir da briše.
Videćeš da neće.Ништа, Грета је рекла да морамо рециклирати, па тако и радим.
Наравно да хоће, када постајеш мод на ЉиС-у то стоји у заклетви, читао сам на неким изворима.

Питај га ако баш хоћеш, ја му верујем.

Сморишу знам, Маузера цјок.Ko je ono bese kupio caure ovde..![]()
Сморишу знам, Маузера цјок.
Ево нећу само не смарај вишеEvo da vidimo da li će obrisati:
Не'ам неке жеље, право да ти речем.Brate Mauzera svi znaju... Polako naleteces i ti na njega, samo budi istrajan ahahaah
Ja cekam cevape i tulumbeeeee!!!
Ne pratiš, na Sotira sam mislio.Ево нећу само не смарај више
Evo da vidimo da li će obrisati:
Ја ако кажем да се брише брише се, је л тако командире Соћо? :ДNe pratiš, na Sotira sam mislio.
Sta mislite ko je bolji Cica ili Walter?